een goed cadeau voor iemand die gaat reizen

Goed Cadeau voor iemand die op reis gaat

Het lijkt wel alsof de halve wereld tegenwoordig zo vaak mogelijk op reis gaat. En daar zitten steeds meer mensen tussen die een heuse wereldreis maken. Het kan dus zomaar zijn dat je iemand die een flinke reis gaat maken voor langere tijd moet missen. Niet altijd even leuk als dat een goede vriend of vriendin is. Om aan te geven dat je die persoon waardeert en gaat missen kun je hem een cadeau geven voor diegene weg gaat. Maar wat geef je iemand die op reis gaat? In dit artikel vind je inspiratie! 

Een reisspelletje

Reizen betekent het verkennen van mooie en nieuwe plekken, maar om daar te komen ben je wel veel onderweg. Om dat onderweg zijn wat aangenamer te maken kan je diegene een reisspelletje cadeau doen. De meeste reisspellen zijn handig mee te nemen en uiteraard speciaal ontworpen voor het onderweg zijn. Hartstikke leuk!

Een inspiratieboek

Mocht het nog even duren voor iemand weggaat, dan kun je hem of haar een inspiratieboek geven. In zo’n boek vind je de meest fantastische bestemmingen voor reizigers met mooie foto’s en informatie over de verschillende bestemmingen. Je hebt ook boeken die informatie geven over hoe je zo mooi mogelijke foto’s kunt maken met je smartphone. Ook erg leuk voor een toekomstige reiziger!

Powerbank

Hoe avontuurlijk je vriend of vriendin ook is, niemand wil zonder batterij komen te zitten. Ook op vakantie is je smartphone of tablet je beste vriend. Met een goede powerbank kun je ze altijd weer aan de praat krijgen, en ben je nooit alleen.

Reisdagboek 

We blijven nog even bij de boeken. Een reisdagboek is een van de gaafste dingen die je iemand die op reis gaat cadeau kunt doen. Tijdens zijn of haar reis zal iemand het boek elke dag gebruiken en na afloop vormt het een enorm waardevol aandenken. Daarnaast zijn er allerlei leuke vormen van reisdagboeken. Zo is er het ‘One Line a Day’ dagboek. Het is de bedoeling dat je elke dag samenvat in slechts één zin. Dat levert een heel gaaf verslag op aan het einde van iemands reis. Doordat je over elke zin heel goed moet nadenken omdat je niet meer ruimte hebt om iets te vertellen zal je echte alleen de bijzondere dingen opschrijven.

Reisbestek

Ook als je op reis bent zal je elke dag je maaltijden moeten nuttigen. Reisbestek is dan heel erg handig, omdat je toch graag met bestek wilt eten maar mogelijk niet altijd toegang hebt tot het juiste bestek. Tegenwoordig zijn er speciale reisbestek multi tools verkrijgbaar. Deze tool heeft alle functionaliteiten van een zakmes, maar er zit ook bestek in! En wat dacht je van die handige kurkentrekker voor een fles wijn bij zonsondergang?!

Korting

Wat ook zeker in de smaak zal vallen, is een flink goedkopere reis. Zo kun je via aanbieders als Tripwise.nl precies zien hoe je waar kunt besparen. Zo kun je je vriend of vriendin blij maken met een goedkopere reis via Expedia of een goedkopere vlucht bij Emirates.

Pocket Blanket

Een kleed is altijd handig. Je wil misschien ergens pauzeren en even lekker kunnen zitten of liggen terwijl er niet zo snel iets in de buurt is om te zitten. Met de Pocket Blanket heb je een waterdicht picknickkleed altijd bij de hand. Hij past namelijk letterlijk in je broekzak. Er zitten zelfs pinnetjes bij om het kleedje vast te zetten zodat het goed blijft liggen in alle omstandigheden! Een ideaal cadeau voor iemand die op reis gaat.

Er zijn nog veel meer mogelijkheden voor cadeaus voor iemand die op reis gaat. Maar deze zijn wel heel geschikt!

Personnel