Leukste elektrische auto’s voor vrouwen

Ben jij veel bezig met het milieu en probeer je de wereld een beetje beter te maken? Dan is een elektrische auto misschien wel wat voor jou. Je ziet ze ook steeds meer op de markt komen, maar welke auto is geschikt voor jou? Mannen en vrouwen kunnen natuurlijk in dezelfde auto’s rijden, maar toch sommen we hieronder een aantal leuke elektrische modellen voor vrouwen voor je op.

Volkswagen e-Golf

Een auto die je ontzettend veel ziet rondrijden in Nederland is de Volkswagen Golf. Deze auto heeft tegenwoordig ook een elektrische variant: de e-Golf. De auto is lekker compact en neemt niet veel ruimte in op de weg. Toch is het een perfecte gezinsauto. Het is een vijfpersoonsauto met achterin nog genoeg ruimte voor extra spullen. De e-Golf is uiteraard in allerlei kleuren te verkrijgen. Ga je voor een frisse uitstraling van de witte auto, of ga je toch voor een wat stoerdere zwarte variant? Deze elektrische auto financial lease je al binnen een paar stappen.

Peugeot e-208

De Peugeot e-208 heeft een ontzettend leuke uitstraling. Ook deze auto is perfect voor het hele gezin. Het is een vijfpersoonsauto. De auto is gemakkelijk op te laden en is beschikbaar in ontzettend veel verschillende kleuren. Ga je voor een mooie zomerse gele kleur of past blauw misschien beter bij jou?

Renault Zoe

Ben je niet per se op zoek naar een gezinsauto maar juist naar een wat kleinere auto voor jezelf? Dan is de Renault Zoe misschien wel wat voor jou. De Renault Zoe is wel een vijfpersonenauto dus hij kan zeker gebruikt worden als gezinsauto maar dit hoeft natuurlijk niet. De Renault Zoe heeft een hele leuke, schattige en tegelijkertijd stoere uitstraling.

Fiat 500

Een auto die zeker niet mag ontbreken in dit rijtje met elektrische auto’s voor vrouwen is de Fiat 500. Dit model staat al wel een beetje bekend als een echte vrouwenauto. Dit komt door de hele mooie uitstraling. De auto ziet er chique en schattig tegelijk uit. De heeft drie deuren en heeft vier zitplaatsen.

Tesla Model 3

Tesla’s worden vaak omschreven als echte mannenauto’s, maar waarom is dit? Een Tesla kan natuurlijk ook gewoon perfect zijn voor vrouwen. Zo is de Tesla Model 3 een erg leuk model. Naast dat hij een hele stoere uitstraling heeft, kunnen er ook nog eens vijf personen in en is hij dus ook nog geschikt als gezinsauto.

Hoe kom je aan zo’n elektrische auto?

Naast dat elektrische auto’s tegenwoordig helemaal in zijn, hoor je het begrip financial lease ook steeds vaker. Het wordt namelijk steeds populairder om een elektrische auto te leasen. Vooral financial lease is een geliefde leasevorm. Bij financial lease ben je namelijk direct economisch gezien eigenaar van het voertuig. Hierdoor kun je meteen de weg op in jouw nieuwe auto. Bovendien betekent financial lease dat je de verzekering en onderhoud in eigen handen hebt. Heb je een eigen bedrijf en ben je op zoek naar een bedrijfsauto dan kan je ook nog kiezen voor zakelijk leasen.

Personnel