Zo maak je je auto van binnen vrouwelijk en stijlvol

Wie zegt dat auto’s alleen maar speelgoed is voor mannen, heeft het mooi mis. Ook vrouwen zijn gek op de vierwielers die hen de vrijheid geven om overal heen te rijden. En als je eenmaal een leuke wagen hebt aangeschaft, zijn er een hoop manieren om de auto vrouwelijk en stijlvol te maken. Hier wat ideeën voor een aantal leuke gadgets en voorwerpen die je kunnen helpen om het interieur wat op te leuken.

Stuurhoes

Glad, fluffy, met een dierenprintje of in het knalroze. Stuurhoezen zijn verkrijgbaar in alle kleuren en maten en maken het aanblik op je dashboard meteen een stuk leuker. Bovendien helpt de stoffen hoes het stuur te beschermen tegen de warmte in de zomer. Kun jij na een stranddagje gewoon lekker snel naar huis rijden! Let er trouwens wel op dat je stuurhoes goed aansluit op het stuurwiel. Anders kan ‘ie nog wel eens gaan schuiven bij het nemen van een bocht en dat moet je natuurlijk niet hebben.

Sleutelhanger

Welke vrouw kan er nou zonder sleutelhanger? Een kale sleutelbos vind je natuurlijk nooit terug in je handtas. Bovendien is het hartstikke gezellig om een sleutelhanger naast je stuur heen en weer te zien wiegen. Een knuffeltje, een souvenir uit het buitenland, of een foto van jou en je vriend. Er zijn duizend en één soorten sleutelhangers verkrijgbaar. Dus er moet altijd wel iets zijn dat je leuk vindt. Of je neemt er natuurlijk gewoon meerdere. Kun je eens in de zoveel tijd ook nog eens afwisselen.

Bekerhouder

Niet zo’n ochtendmens, of gewoon heel erg lang onderweg? Dan neem je ongetwijfeld graag je koffie mee de auto in. Maar dat wil je natuurlijk wel doen zonder te morsen. Je moet de beker dus stevig kunnen neerzetten, terwijl jij rijdt. Een bekerhouder voor in de auto is dé oplossing. Je hebt verschillende varianten. Zo kun je een bekerhouder in de standaardbekerhouders zetten om het ‘gat’ als het ware te vergroten en te verstevigen. Maar je kunt bijvoorbeeld ook bekerhouders bevestigen in je dashboard. En je koopt ze online onder andere hier bij auto-onderdelen24.nl.

Parfum

Als je je auto instapt, wil je natuurlijk dat het lekker ruikt. Je kunt een welbekend boompje aan je spiegel hangen om het wat frisser te doen ruiken, maar een echte autoparfum is eigenlijk nog veel lekker. Zonder twijfel de beste varianten koop je van Ambi Pur of RITUALS. Die kun je aan de blower van je auto bevestigen, geven een heerlijke geur af en gaan echt wekenlang mee.

Kussentjes

Je legt ze ook op de bank in huis, dus waarom niet in je auto? Kussentjes maken je auto extra gezellig en brengen meteen wat extra comfort. Op de achterbank kun je in principe echte sierkussentjes leggen. Dat is voorin op de bestuurdersstoel wellicht niet zo’n goed idee, omdat je als chauffeur wel echt stevig moet zitten. Maar een leuk kussentje voor onder je billen kan absoluut geen kwaad. En zo kun je na een urenlange rit nog zonder zitpijn de auto uit.