Open je eigen nagelstudio na het lezen van dit artikel 

Heb jij veel plezier in het versieren van je eigen nagels en doe je dit ook vaak van je vriendinnen? Waarom start je dan niet je eigen nagelstudio aan huis? Wij geven je tips hoe je dit kan doen. 

Een mooi kleurtje op je nagels of misschien supermooie prints en patronen verzinnen. Wanneer jij creatief genoeg bent om dit allemaal voor jezelf te doen, waarom zou je er dan niet anderen blij mee maken. Als het je leuk lijkt om hier meer mee te doen dan kan je professioneel aan slag. Door je eigen nagelstudio te openen. Bekijk de website van Yinger voor het aanschaffen van jouw professionele gellak set. 

Je professionele gellak set aanschaffen

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat jij bepaalde materialen in huis hebt om uberhaupt te kunnen beginnen. Denk aan kleurtje voor op de nagels maar ook nagelverzorginsproducten. Een starterset gellak kan top zijn om mee te beginnen. Wanneer je dan winst hebt gemaakt kan je altijd investeren in duurdere producten of bijvoorbeeld een lekkere stoel voor klanten. 

Nagelstudio inschrijven bij KVK 

Nu is het tijd voor de tweede ronde en dat is je inschrijven bij de KVK. Na een inschrijving bij de KVK heb jij officieel een bedrijf. Je kan dan jouw eigen naam doorgeven en je krijgt een KVK-nummer toegewezen. Daarnaast is het ook belangrijk dat je vanaf dan belastingplichtig bent. Dus misschien zal je rond moeten vragen voor een goede boekhouder in de buurt die je kan helpen met eventuele geldzaken. 

Vergunning aanvragen 

Nadat je bent ingeschreven en je nagelstudio is compleet is het nog tijd om je in te schrijven bij de gemeente. Je mag namelijk niet zomaar een nagelstudio aan huis beginnen. De gemeente zal je hier een vergunning voor moeten verlenen. Er zijn ook regels rondom het ophangen van borden aan je gevel. Zodra je een vergunning binnen hebt staat niets je meer in de weg om je nagelstudio te beginnen. 

Hierna is het tijd voor het inrichten van je nagelstudio zodat klanten met een goed gevoel bij je binnenstappen. Misschien wil je wel kaartjes drukken of goede reclamefolders maken die je meegeeft aan klanten. Het is tijd om van jouw nagellak hobby een daverend succes te maken.