Ontdek de geheimen van Moroccanoil

Verzorging van het haar is belangrijk, maar soms kan het moeilijk zijn om te weten welke producten je moet gebruiken. Als je niet weet wat je met je haar moet doen, kan het lastig zijn om het gezond en glanzend te houden. Gelukkig is er hulp! Moroccanoil is een van de beste oliën voor het haar, en hieronder leer je waarom.

Waar komt Moroccanoil vandaan?

Moroccanoil is afkomstig uit Marokko, waar de arganboom groeit. De olie wordt gemaakt van de pitten van deze boom. De pitten worden gedroogd en gemalen, waarna er olie uit wordt geperst. De olie wordt dan gereinigd en gefilterd, waarna het klaar is voor gebruik.

Hydraterend en voedend

Moroccanoil wordt gemaakt van arganolie, wat een unieke olie is die je haar hydrateert en voedt. Het is rijk aan vitamine E, waardoor het haar wordt beschermt tegen schadelijke UV-stralingen en vroegtijdige huidveroudering. Arganolie is ook rijk aan antioxidanten, waardoor het haar helpen beschermen tegen vrije radicalen en schade door zonneschijn. Moroccanoil is daarom een uitstekende keuze voor vrouwen met droog en beschadigd haar.

Moroccanoil is ook geschikt voor vrouwen met normaal tot vet haar. Arganolie is namelijk een ‘light oil’, wat betekent dat het niet vettig is en je haar niet verzwaard. Het is daarom een uitstekende olie om in te masseren en te gebruiken als leave-in conditioner. Moroccanoil is ook een uitstekende olie voor het föhnen, stylen en krullen van het haar.

Moroccanoil shampoo

Moroccan oil shampoo is gemaakt van pure arganolie, wat betekent dat het rijk is aan vitamine E en antioxidanten. Het kan dus helpen bij het beschermen van het haar tegen schade door vrije radicalen. Moroccanoil shampoo is ook rijk aan essentiële vetzuren, waardoor het helpt om het haar te hydrateren en te verzachten. Het is geschikt voor alle haartypes. De shampoo is sulfaatvrij, wat betekent dat het mild is voor het haar en hoofdhuid. Het is daarom ook geschikt voor gebruik door mensen met een gevoelige huid.

Personnel