Liefdeshoroscoop voor 2019

Heb jij ‘de ware’ al ontmoet of hoop je dat het binnenkort gaat gebeuren? Is ‘de ware’ wel al in je leven en vraag je je af of het zo blijft? Je sterrenbeeld geeft antwoorden op al je liefdes vragen. Lees nu de liefdeshoroscoop en je weet wat je kunt verwachten.

Ram 21 maart t/m 20 april

Voor single Rammen breekt er een fantastische periode aan. Nee, nog geen vaste relatie, je moet nog even geduld hebben tot eind van de zomer. Eerst mag je nog genieten van het single zijn en van een aantal affaires voordat ‘de ware’ voor je staat. Voor Rammen met een relatie loopt het zo nu en dan niet zo soepel. Stress en spanningen kunnen mooie dagen verpesten als je niet een stapje terug doet en voor een keer de ander gelijk geeft.

Stier 21 april t/m 21 mei

Single Stieren komen ‘de ware’ tegen, deze zomer nog, als… ja helaas er is een als. Als je meer aandacht aan je vrienden besteed en op uitnodigingen in gaat. Het is een klein feestje waar ‘de ware’ ook aanwezig is. Pak je kans en ga overal heen waar je wordt uitgenodigd. Stieren in een relatie worden ermee geconfronteerd dat de partner de leefregels wil veranderen. Kom je partner tegemoet, het kan je je relatie kosten als je er niet voor een deel in mee gaat.

Tweelingen 22 mei t/m 21 juni

Single Tweelingen vermaken zich de komende maanden op het gebied van de liefde zoals kinderen die spelen in een speeltuin. Je geniet met volle teugen en vraagt je af of je wel een serieuze relatie wilt. Als de herfst begint kom je een oude vlam tegen die je hart sneller laat kloppen. Het is aan jou, wil je of niet? Tweelingen met een relatie kunnen beter meer energie en vooral tijd aan hun partner besteden. Jij wilt je toch ook niet alleen in een relatie voelen?

Kreeft 22 juni t/m 22 juli

Single Kreeften zit het niet mee, het lijkt of niets wil lukken wat je ook maar aanpakt. Neem alles zoals het is, je kunt niet alles veranderen. De liefde laat op zich wachten maar jij gaat dan toch echt verliefd de winter door. Kreeften met een relatie zit het net als de singles niet mee. Laat je niet gek maken, aan alles komt een eind ook aan deze periode. Als de zomer voorbij is, zijn jullie hechter dan ooit.

Leeuw 23 juli t/m 23 augustus

Single Leeuwen veranderen hun kapsel of manier van kleden, een soort van metamorfose.

Je nieuwe look trekt heel andere mensen aan en midden zomer ben je dan ook tot over je oren verliefd. Leeuwen die een relatie hebben zouden er goed aan doen zich romantischer te gedragen. Ga een keer ‘s avonds naar het strand met je partner of huur een bootje en neem een flesje wijn mee. Het wordt zeker gewaardeerd.

Maagd 24 augustus t/m 22 september

Jij bent sinds de zomer is begonnen zo aantrekkelijk en je trekt als een magneet mensen aan. Single Maagden hebben het de komende periode voor het kiezen. Kijk niet te ver in de toekomst, geniet van alle aandacht en stort je voor de verandering eens in een avontuurtje. ‘De ware’ kom je aan het eind van de zomer tegen, die herken je meteen. Maagden in een relatie voelen zich hechter dan ooit. Jullie genieten elke seconde van elkaar.

Weegschaal 23 september t/m 22 oktober

Jij bent niet meer lang single Weegschaal. Natuurlijk geloof je het niet want je voelt je allesbehalve lekker in je vel. Het feit dat er opeens van alles stuk gaat in je huis wil niet zeggen dat het ook mis loopt in de liefde, integendeel. Weegschalen die een relatie hebben voelen zich zo nu en dan echt samensmelten. Wat kan de liefde toch mooi zijn.

Schorpioen 23 oktober t/m 21 november

Je bent meestal zeker van jezelf maar wat is er met je zelfvertrouwen aan de hand? Ga eens een week op tijd naar bed en je zult zien dat je je dan stukken beter voelt. Er gaat namelijk binnenkort iets moois gebeuren. Liefde op het eerste gezicht! Schorpioen neem niet te veel afstand van je partner, hij of zij kan de indruk krijgen dat je de relatie wilt beëindigen terwijl jij alleen even op moet laden.

Boogschutter 22 november t/m 21 december

Single Boogschutters hebben volop kansen wat de liefde betreft vooral eind van de zomer. Toch staat je hoofd er niet naar, je bent in jezelf gekeerd en denkt te veel na. Als de zomer voorbij is en de blaadjes weer van de bomen vallen sta je weer open voor de liefde. Boogschutters met een partner moeten ervoor waken de partner niet buiten te sluiten. Het liefst ben je nu even alleen maar voordat je het weet is deze periode voorbij en ben je weer blij met z’n twee.

Steenbok 23 december – 20 januari

Single Steenbokken hebben succes in de liefde vanaf de zomer tot het eind van het jaar. Ze maken er echt werk van om ‘de ware’ te ontmoeten. Steenbokken gaan meer uit en hun nieuwe gedrag wordt beloond. Ze gaan verliefd de herfst in. Steenbokken met een relatie gedragen zich ook anders, ze geven hun partner meer aandacht en het resultaat is fantastisch, meer seks en meer romantiek.

Waterman 21 januari t/m 19 februari

Jij wilt flirten, vrijheid en toch ook wel een vaste relatie. Je krijgt enorm veel aandacht, misschien teveel en kun je je daarom nog niet binden. Geniet van alle aandacht Waterman want als de zomer voorbij is ontmoet jij namelijk ‘de ware’. Watermannen met een relatie gaan een onrustige periode tegemoet. Zijn de irritaties terecht of wordt het nu eens tijd dat je je partner echt op nummer één zet?

Vissen 20 februari t/m 20 maart

Je bent het hele jaar nog niet zo ondernemend geweest als nu. Single Vissen voelen zich zeker en hebben enorm veel energie. Je straalt en daardoor trek je nieuwe mensen aan waaronder die ene waar je op hoopte. Vissen met een relatie voelen zich weer meer tot elkaar aangetrokken. Jullie misten afwisseling, doordat jullie nu meer samen ondernemen  krijgt jullie relatie een boost.

Personnel