Laat je gaan en geniet van het leven op Curacao 

Voor veel mensen is het een droom om te wonen en werken in Curacao. Met een vakantie maak je maar een klein beetje van het leven op Curacao mee. Dus wij vertellen je hoe dat leven op dit eiland nu eigenlijk is. 

Je hebt veel gehoord over Curacao en hoe de mensen hier genieten van hun leven. Het liefst wil jij dit ook. Daardoor ben je beland bij dit artikel. Want op Curacao gaat alles even een klein tandje langzamer en hebben de mensen veel minder haast. Wanneer je dit wel wat lijkt dan hebben wij goed nieuws. Want je kan tijdens een welverdiende vakantie hiervan meegenieten. Met FTI naar Curacao is de beste beslissing die je aankomend jaar gaat maken. 

Wij geven je 5 tips om optimaal te kunnen genieten van het leven op Curacao met 5 fijne activiteiten. 

Rustige stranden op Curacao 

Er zijn een aantal grote stranden op Curacao. Dit zijn de stranden waar iedereen heen gaat en waar het dus behoorlijk druk kan zijn. Maar op Curacao zijn ook een aantal stranden die veel minder druk zijn waardoor je ultiem kan ontspannen. Minder drukbezochte stranden zijn bijvoorbeeld: ‘Playa Porto Mari, Daaibooi Beach en kleine knip. Vooral doordeweeks kan je hier ultiem genieten van de zee zonder pottenkijkers. 

Ontbijten aan zee 

In Nederland kennen we het ook wel, de strandhuisjes waar je heerlijk kan genieten van een ontbijtje aan zee. Dat kan in Curacao net zo goed. Daar heb je heerlijke cafés met prachtig zicht op zee. Met de palmbomen voor je neus en een parelwit strand is dit heerlijk wakker worden. Je hebt zelfs verblijven waar je gelijk kan wakker worden aan zee. Dat is toch gewoon één en al ontspannen. 

Yogaretreat in Curacao 

Yoga komt natuurlijk oorspronkelijk uit India. Maar jij wil liever niet naar dit land omdat je toch meer houdt van stranden en de cultuur op Curacao. Ook voor een yogaretreat kan je gewoon op Curacao terecht. Zo kom je heerlijk tot ontspanning tijdens je vakantie. Er bestaan trouwens ook yogalessen voor gewoon een dag bij spa’s en hotels op Curacao. 

Ga naar de Spa op Curacao 

Een andere tip die wij je willen geven is om naar een spa te gaan op Curacao. In Nederland houden wij enorm van de welnesscentra. Op Curacao heb je tal val verschillende spa’s. Zo kan je hier ultiem genieten met uitzicht op de zee. Gezichtsbehandelingen, manicure, pedicure of een massage. Er zijn enorm veel opties om uit te kiezen. Op deze manier kies je altijd iets dat voor jou ontspanning betekent!

Dineren aan zee 

Ben jij geen ochtend mens en kan jij maar moeilijk stil zitten? Dan is een spa of een ontbijt aan zee misschien niets voor jou. Maar in de avonduren gaan de lampjes aan op het strand en komt het helemaal tot leven. Jij kan nu met je dierbare genieten van de zonsondergang en een heerlijk diner aan zee. Dit is zeker een aanrader om ultiem te genieten van het leven op Curacao.