7 dingen die alle succesvolle vrouwen in hun tas hebben zitten

Vraag jij je altijd af wat succesvolle vrouwen dagelijks meenemen? Dan geven wij je nu de 7 items die in de tas meegaan van een succesvolle vrouw. 

Je mag ervan uitgaan dat succesvolle vrouwen belangrijke dingen in hun tassen hebben zitten. Ze zijn vaak onderweg en daardoor moeten ze aan van alles denken. Ook sporten ze regelmatig en hebben belangrijke meetings na zo’n sessie. Met vieze geurtjes kunnen ze zeker niet die kant op. Alle belangrijke dingen moeten in hun drukke schema passen. Van een telefoon met een handig hoesje tot andere belangrijke items. Hier komen ze: 

#1 Desinfecterende lotion

Het is misschien niet het eerste waar jij aan had gedacht. Maar het is eigenlijk heel logisch dat een succesvolle vrouw dit in haar tas heeft zitten. Desinfecterende lotion is ontzettend belangrijk wanneer jij vaak nieuwe mensen ontmoet. Je schudt overal handen, maar je weet nooit waar zo’n hand allemaal geweest is. Niet vergeten dus om dit mee te nemen. 

#2 Telefoon met praktisch hoesje 

Een telefoon heb je als succesvolle vrouw altijd dicht bij de hand. Zo moet je op ieder moment bereikbaar kunnen zijn. Maar een telefoon is inmiddels een persoonlijke assistent geworden met de agenda en alle contacten. Ook het samsung s22 hoesje doet wonderen. Want met extra pasjeshouder en makkelijke flip-over is dit een ontzettend praktisch telefoonhoesje. 

#3 Visitekaartjes 

Je ontmoet veel belangrijke mensen. Na een goed gesprek wil je absoluut dat zij je kunnen bereiken en je herinneren. Dat visitekaartjes vaak onder in een tas belanden is een feit. Maar er is een moment dat een klant jouw kaartje weer tegenkomt. Wanneer je indruk hebt gemaakt is het niet gek dat je ineens teruggebeld wordt. 

#4 Notebook en een pen 

Je hebt belangrijke meetings en tussentijds schiet je ineens een bepaalde taak te binnen. Nu is het zaak dat je dit snel kan opschrijven of noteren. Je telefoon erbij pakken is dan niet iets wat heel professioneel is. Daarom is het beter een notebook met een pen bij je te hebben. Zo kan je ook tijdens vergaderingen gewoon blijven noteren. 

#5 Snacks (gezond) 

Lange meetings zijn soms slepend. Je hebt misschien helemaal geen tijd om te eten. Van een vergadering stap je weer in de auto naar je volgende business meeting. Dan is het lekker wanneer je een gezonde snack in je tas hebt zitten. Denk bijvoorbeeld aan een stuk fruit of een power bar. Natuurlijk ook een flesje water 

#6 Make-up 

Tja, we hebben het nog steeds over de tas van een succesvolle dame. Dan mag make-up zeker niet ontbreken. Je hoeft zeker niet een hele berg aan make-up mee te nemen. Zorg voor een aantal Essentials zoals een klein spiegeltje en de spullen om je weer klaar te maken voor een volgend gesprek. 

#7 Mondverzorging 

Veel dames hebben wel kauwgom of pepermunt in hun tas zitten. Maar echte professionele dames hebben mondverzorging in hun tas zitten. Denk dan aan een tandenborstel of mondwater. Want daarmee reinig je ook echt in plaats van het te maskeren.