Hoe kun je het beste een leren item combineren

Met leren kledingstukken kan je helemaal de plank misslaan. Maar als je ze goed weet te combineren zal iedereen je nakijken. Wij geven je een aantal gouden tips! 

Zo combineer je een leren jasje het beste 

Leer is weer helemaal in, en leren blouse dames of een leren jas ook. Dus wij hebben een aantal perfecte combinaties voor je op een rij gezet. Zo ga je zeker opvallen op straat. 

1.     Dagelijkse look 

Leg niet te erg de focus op wat je aan gaat doen. Trek bijvoorbeeld een lekker t-shirt aan misschien zo’n rockshirt die je nog in de kast hebt liggen. Combineer deze met een spijkerbroek en draag een leren jasje of blouse erboven. Wij weten zeker dat je direct gaat opvallen op straat. 

2.     Feestelijk 

Je kan een leren jas ook combineren met een hele feestelijke outfit. Denk bijvoorbeeld eens aan de lichte mooie lange jurk die je nog in huis hebt. Trek daar maar eens je leren jasje overheen. 100% dat je stijl achterovervalt dat je daar nooit aan hebt gedacht. 

3.     Ga sportief 

Wil je een beetje een sportievere look? Ook daarvoor kan jij je leren jas of blouse inzetten. Wanneer je nog een setje witte sneakers in huis hebt en je trekt lekker je trainingsoutfit aan, wedden dat de heren wel even achteromkijken! 

Zo combineer je een leren broek het beste

Oef, met een leren broek kan je zo erg de fout in gaan. Vooral wanneer jij eigenlijk niet zo’n goede bilpartij hebt kan je bent een leren broek helemaal de plank misslaan. Wij zetten een aantal leuke items op een rij om dat weer helemaal goed te maken. 

1.     Luipaard print

Een flared leren broek wordt vaak gezien als kinky. En als je toch voor die look gaat, waarom zou je hem dan niet nog wat verder doorzetten en ook een lekkere luipaardprint aandoen. Maar maak hem niet te aso door te kiezen voor bovenkleding. Wij adviseren om luipaard schoenen te dragen. Mooie korte hakken zijn prefect. 

2.     Een wollen jas

Je gaat duidelijk met je leren broek voor de natuurlijke look. Daar hoort dus ook een jas bij die dit uitstraalt. Waarom kies je dus niet voor een wollen jas. Zorg ervoor dat hij half lang is en mooi aansluit bij je taille. Een leuke sjaal erbij en je bent bijna klaar. 

3.     Witte blouse 

Wil je aan kunnen komen op je werk met een leren broek? Dan ga je voor een witte blouse erboven. Zo straal je iets sexies uit, maar heb je ook natuurlijk overwicht. Want een blouse zegt eigenlijk gewoon: ‘’niet storen nu, ik ben aan het werk’’!

Leren schoenen combineren 

Als laatste blijven de leren schoenen over. Deze kan je op allerlei manieren combineren. Zo staan de wit leren laarzen ontzettend goed bij een lange jurk. Maar je kan ook halfhoge bruine laarzen dragen op bijvoorbeeld een spijkerbroek. Wist je dat deze ook ontzettend goed staan wanneer je daarbij nog een leren jack draagt.