Wat zijn de najaartrends van 2023 

We willen er natuurlijk zo goed mogelijk bijlopen. Door te kijken naar de laatste trends zorg jij ervoor dat je er altijd hip and happening bijloopt. 

Wil jij er deze herfst goed en stijlvol bijlopen? De zomer is al even achter ons en de dagen beginnen iets kouder te worden. Echter is dit niet het teken om alleen maar onder de warme dekens op de bank te gaan liggen. Je kan namelijk gewoon nog steeds in je sexy outfit de deur uit. Van biker jas dames, tot outdoorkleding, of misschien zelfs doorzichtige materialen. Het kan allemaal. Wij vertellen je meer over de winter en najaartrends. 

1.    The biker look 

Iedereen was altijd al jaloers op iemand die erbij liep als Eva van Dongen van de serie Flikken Maastricht. In een leren jack en strakke jeans kon zij iedereen verleiden. Met zowel licht als donker haar raden wij je zeker aan om dit najaar te gaan voor een leren jasje dames. Deze komen namelijk weer helemaal in de mode dit najaar. De vraag is eigenlijk of ze ooit uit de mode zijn geweest.. 

2.    Tweedelige pak 

Nog één die je misschien al wel een beetje zag aankomen zijn de pakken voor dames. Steeds vaker zie je vrouwen in opvallende tweedelige pakken over straat lopen. Hier kan je een lekker dikke trui onder aantrekken en wanneer het te koud is kan je zelfs nog een base layer dragen. Zo’n pak kan je aan naar het kantoor, maar ook voor een nachtje uit zal je er geweldig uitzien en de mannen echt kunnen verleiden. 

3.    Outdoor look 

Het is helemaal in aan het worden om gewoon een goede regenjas te dragen in de winter. Maar dan het liefst wel tot aan je knieën. Hieronder kan je dragen wat je zelf prettig vindt. Omdat deze jassen vaak komen met een lekkere binnen voering kan je ze ook nog in het begin van de winter goed dragen waardoor je gelijk een meer seizoenen jas hebt. 

4.    Elegante paardenmeisje 

Als het iets is waar bepaalde mannen warm voor lopen is het een broek waarin je heupen en je billen mooi uitkomen. Het elegante paardenmeisje is waar steeds meer mannen naar opzoek zijn. Zo kan je bijvoorbeeld met een fijne bodywarmer over straat met daaronder een blouse die best een beetje open mag. Daarbij kies je natuurlijk om het af te maken voor hoge laarzen. 

5.    Wintersport season 

Het wintersportseizoen staat voor de deur. Wist je dat je prima wintersportkleding kan dragen wanneer je de straat op gaat,. Zo zijn er steeds meer mensen die kiezen voor gekke wintersport broeken die je ook in het dagelijks leven kan dragen. Daarnaast zijn de materialen vaak gore-tex. Met een flinke regenbui hoef jij je nergens zorgen over te maken! 

 

6.    High waisted leren broek 

Ga je voor een de leren look, dan kan dan ook nog wel een mooie leren broek bij. Draag je hem met een high waisted dan weet je zeker dan andere dames om gaan kijken. Want jij zal erbij lopen in de laatste mode. Plus je zal het ook nog eens lekker warm hebben zonder dat je heupen daar de dupe van zijn.