photo of red boxes

De beste (sinter)kerstcadeau’s voor haar in 2022

Kerstcadeau’s: je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Niet alleen is het soms een onmogelijke taak om een passend cadeau voor iemand te vinden, wil je ook niet dat je pakketje vertraagd is en uiteindelijk zijn plekje onder de kerstboom niet meer redt. Wil jij wat tips voor een fantastisch verjaardagscadeau voor je geliefde, zus, dochter of moeder? Lees dan snel verder!

Een adventskalender van haar favoriete merk

Een wat? Een adventskalender! Dat is eigenlijk de volwassen versie van de aftelkalender met chocolaatjes die de meesten als kind wel eens hebben gekregen. Heel veel merken, van budget tot high end, brengen jaarlijks hun eigen adventskalender uit. Hier zitten dan 12 tot 31 kleine cadeautjes in waarvan je er dagelijks één mag uitpakken. Hoe leuk om bijvoorbeeld als Sinterklaas cadeau te geven, dan kan je vriendin, moeder of dochter de hele maand december nog een dagelijks cadeautje uitpakken. Daarnaast is dit dé manier om nieuwe fijne producten te ontdekken die je anders nooit gekocht zou hebben. 

Een stijlvolle portemonnee

Een goede, nieuwe portemonnee is altijd een geslaagd cadeau. Maar let even goed op, want de tassentrends zijn heel bepalend als het gaat om portemonnees. Waarom? Neem de trends van dit jaar: de mini tas is he-le-maal hot! En in zo’n kleine tas past geen uitgebreide ritsportemonnee. Geef haar daarom een chique pasjeshouder cadeau! Hier kan ze al haar benodigde passen in kwijt in een portemonnee die niet groter is dan een gemiddelde telefoon. Als ze graag nog wel wat kleingeld bij de hand houdt, heeft het merk Secrid een mooie oplossing. Op alle pasjeshouders van Secrid kun je namelijk een cardslide klikken waarmee je meteen meer ruimte hebt voor muntgeld of voor extra pasjes en kaarten. Met haar nieuwe compacte portemonnee hoeft ze zich geen zorgen meer te maken over of ze hem wel kwijt kan in haar nieuwe lievelingstas, of gewoon in haar jaszak! Daarnaast geef je haar met een pasjeshouder ook een stukje veiligheid cadeau, want de meeste pasjeshouders op de markt (met name die van Secrid) beschermen bankpassen tegen skimming fraude.

Een luxe parfum

Deze had je waarschijnlijk zelf ook al bedacht, maar een fijn parfum is zelden een slecht cadeau voor haar! Zeker als je er een kiest van een merk dat ze niet snel voor zichzelf zou kopen, of een geurtje koopt waar jullie een speciale herinnering bij hebben. Het leuke aan een goed parfum is dat het haar elke dag een luxe momentje biedt en dat het maanden meegaat!

Een hip kookboek

Voor de foodies sla je de plank nooit mis met een mooi kookboek! Eén met diverse gerechten die echt bij haar passen, dat is onwijs leuk om te geven en om te krijgen! Met een beetje mazzel kookt ze haar favoriete recept eens voor jou. Heerlijk! Als je echt wilt scoren (en als zij er de ruimte voor heeft in de keuken) geef je er ook nog een mooie boekenstandaard bij. Dan kan ze haar nieuwe kookboek mooi uitstallen in de keuken en haar recepten volgen zonder dat het boek tijdens het koken vies wordt.

Heb je al een top idee gevonden voor haar? Dan rest ons niets anders dan jou heel veel plezier wensen bij het geven!

Personnel