5x manieren om je als sterke vrouw sexy te voelen

Een sterke vrouw staat haar mannetje, wat er ook gebeurt. Maar mannelijk klinkt niet echt sexy, toch? Toch wil het niet zeggen dat jij als sterke, zelfverzekerde vrouw niet vrouwelijk of sexy kunt zijn. Met deze 5 tips voel jij je in een handomdraai sexy, en dat straal je dan ook uit!

Kleren maken de man… vrouw!

De uitdrukking richt zich op de man, met de juiste kleding straalt hij zelfvertrouwen uit. Maar dat geldt natuurlijk ook voor jou als vrouw. Wil je sterk maar ook sexy overkomen? Geef je outfit dan een sexy twist. Bijvoorbeeld een mannenpak waar net een randje kant van je lingerie uit piept, geeft je een sexy vibe terwijl je sterkt blijft ogen.

Hoge hakken, echte liefde

Een vrouw op hoge hakken wordt vaak als sexy gezien, maar niet elke hak heeft dit effect. Vooral pumps met hoge, smalle hakken worden als sexy bestempeld, terwijl plateauzolen en brede hakken vaak als lomp worden beschouwd. Wat ook totaal niet sexy is, is een vrouw die niet op hakken kan lopen. Dus als jij als een Bambi loopt te stuntelen, kun je beter voor een ander soort schoen of een lagere hak kiezen.

Underneath your clothes

Goede lingerie kan je outfit maken of breken, en een randje kant geeft direct sexiness. Maar wat je onder je kleding draagt kan je ook een onzichtbare boost geven. Als jij weet dat je sexy lingerie draagt, hoeft niemand dit te zien of weten, maar voel jij je toch onwijs sexy. Ook ga je vaak anders staan of zitten als je mooie onderkleding draagt, en dus straal je ook iets anders uit dan wanneer je een grote oma-onderbroek a la Bridget Jones draagt.

Make-up of make-under

Als sterke vrouw kun je geneigd zijn om je make-up rustig en onopvallend te houden, of het zelfs helemaal achterwege te laten. Rode lippen worden zo bijvoorbeeld geassocieerd met bitchy, en dat wil je niet als je je sexy wil voelen. Less is more kan zeker helpen bij je sexiness, door bijvoorbeeld een zachtere kleur lippenstift te dragen, of alleen je ogen aan te zetten met mascara en mooie eyeliner. Een mooie oogopslag kan jou je onwijs sexy laten voelen. Maar ook als jij je sexy voelt met rode lippen, laat dan niemand je vertellen dat je dat niet moet doen, maar draag het met trots!

Wees trots op jezelf

Dat laatste is misschien wel de beste tip die we kunnen geven: wat je ook draagt, wat je ook doet, wees altijd trots op jezelf. Op hoe je eruit ziet, hoe je je voelt of wat je bereikt. Want als jij trots bent op jezelf, goed in je vel zit en happy bent met je looks, dan komt het sexy gevoel vanzelf. En tegen die glow kan geen lingeriesetje, sexy jurkje, hoge hak of mooie make-up tegenop: die maakt dat niemand om jou heen kan en die zelfverzekerdheid is onwijs sexy! Wie zegt dat een sterke vrouw niet sexy kan zijn? Jij in ieder geval niet meer, toch?