Extra peper in bed? Probeerde je dit al? 

Nu de bloemen eindelijk hun kleurrijke kopjes beginnen tonen, is het duidelijk: daar is de lente, daar is de zon! En eerlijk? Dat voelen we ook in bed. We beginnen stiekem te verlangen naar de zwoele nachten zonder donsdeken, zonder pyjama. Vrijheid, blijheid! Waarom zou je die zwoele avonden niet meteen wat extra peper geven? Is het tijd voor wat lentelust in bed? Probeer dan deze twee lovetrends. 

Lange afstandsliefde

Nope, soms hebben we geen tijd voor voorspel. Dan is een quickie meer dan goed genoeg. Dat kan prima, natuurlijk. Maar soms kan dat voorspel niet lang genoeg duren! Waarom zou je het beperken tot de slaapkamer? Er zijn nu sextoys die je van op afstand kan bedienen. 

Heb je een etentje gepland met je partner en wil je al laaaang op voorhand toewerken naar vuurwerk in de slaapkamer? De lovense vibratie-eitjes bedien je met een app. Je controleert de vibraties en geniet met tientallen trilfuncties alvast van de voorpret. De eitjes reageren zelfs op muziek! Zo kan je meteen testen op welk genre je het liefst ‘uit je dak’ gaat. Hoe spannend zou het zijn om met zo’n eitje naar het werk te gaan en je partner de controle te geven? Zoek er misschien wel een dag uit waarop je eventueel vroeger naar huis kan… 

I’m a slave for you

We dachten het stiekem allemaal toen we ‘Fifty Shades of Grey’ keken: ‘Zou ik dat fijn vinden, bondage en SM?’ Wel, waarom zou je het niet eens proberen? Geen paniek: je hoeft niet meteen in een bondagekooi te zitten of zweepslagen te geven. 

Bondage is een onderdeel van BDSM. Net zoals bij SM is er dus een dominant (de ‘meester’) en een sub (de ‘slaaf’). De leider heeft de touwtjes (soms letterlijk) in handen. Hij of zij beslist wat er gebeurt met de sub. 

Bondage gaat over het afgeven van je vrijheid. Let op: dus ook op het volledig vertrouwen van je partner! Begin er niet aan als er geen vertrouwen is. Dat gezegd zijnde: een leuke eerste stap is een blinddoek omdoen. Al je andere zintuigen worden extra scherp gesteld en de dominant heeft vrij spel over jouw lichaam. Reken maar dat deze kleine aanpassing al een heel nieuwe beleving meebrengt! 

Je zal snel merken welke rol je het best ligt: de meeste mensen zijn uitgesproken dominant of sub. Maar afwisselen kan natuurlijk nooit kwaad! Misschien houd je er niet van om vastgebonden te worden, maar vind je het heerlijk als je partner een hulpmiddel gebruikt om je benen te spreiden? 

DIY

Niemand zegt natuurlijk dat je moet wachten op een partner om een frisse lentebries door je slaapkamer te laten gaan. Geniet van jezelf en je vibrator. Ga de lente in met zo’n hip model met remote control en zoek gewoon lekker zelf uit wat je leuk vindt. Maak een playlist die je in hogere sferen brengt, stel zelf je favoriete trilstand in en geniet! Girls just wanna have fun, right?

 

Personnel