De meest favoriete erotische rollenspellen in de slaapkamer

Soms ben je toe aan wat meer spanning in de slaapkamer. Probeer dan met je partner eens een rollenspel uit. Wij hebben de meest favoriete rollenspellen op een rij gezet in deze blog.

Lekker out of de box, even helemaal uit je bol of lekker gek doen. Zo kunnen we een rollenspel toch wel zien. Want je bent even helemaal niet jezelf en je moet jezelf ook niet voordoen als jezelf natuurlijk tijdens zo’n spelletje. Waarschijnlijk zal je ook af en toe wel in de lach schieten, maar zolang plezier hebt met z’n tweeën is daar niks ergs aan. Een rollenspel doen we natuurlijk om wat meer spanning in de slaapkamer te krijgen. Daarbij mag je ook best wat speeltjes gebruiken. Wij hebben per rollenspel ook een speelgoed erbij gezet die er goed bij past.

De meest favoriete erotische rollenspellen:

Ga ervoor een probeer eens één van deze erotische rollenspellen uit in de slaapkamer:

Politie & boef

We zeggen niet voor niets weleens: ‘stoute boef’. Dit kan je natuurlijk ook in een erotische context plaatsen. Bij zo’n rollenspel kan je heel goed een setje handboeien bij gebruiken waarmee je hem of misschien jezelf laat vastmaken aan het bed. Maar zorg dan wel voor handboeien met een lekker zacht donsje zodat het niet onnodig pijn doet.

Doktertje

Je kan doktertje spelen op allemaal verschillende manieren. Zo kan je spelen dat één van jullie ziek is en de andere hem verzorgd. Een mooie sexy pakje zou hier natuurlijk goed bij staan. Je kan ook een sexpop hierbij gebruiken. De sexpop is dan de patiënt en jullie zijn de artsen. Zo zie je maar dat je alle kanten op kan met zo’n rollenspel.

Directeur en secretaresse

Bij deze is het leuk als één van jullie zich een beetje onderdanig opstelt. Neem bijvoorbeeld als secretaresse jezelf voor dat je koffie komt brengen. Van het één komt het ander. Is één van jullie echt eigenaar van een groter bedrijf dan kan seks op het kantoor super opwindend zijn. Wel een beetje stil zijn natuurlijk, je wil niet dat er ineens iemand binnen komt.

Rollenspel kan alle kanten opgaan. Bekijk eens deze aflevering. Over Nicky die graag ponyplay doen als rollenspel in de slaapkamer.