Zo maak je jouw kantoor gezellig

Mag een kantoor gezellig zijn? Wij vinden absoluut van wel. Want niet alleen jij, maar ook jouw collega’s zitten er toch heel wat uurtjes per dag. Reden genoeg om de boel wat op te knappen en gezellig te maken. In deze blog geven we jou hiervoor een paar tips. Lees je mee?

Een kantoor kan vaak een zielloze ruimte zijn. Witte muren, treurige bureaus of en verlepte plant in de hoek. Met al een paar kleine aanpassingen kun je de boel gezellig maken! Denk bijvoorbeeld aan heel wat nieuwe planten of zorg standaard voor een vrijdagmiddagborrel. Maar hoe is de sfeer op kantoor tussen maandag 08:30 en vrijdag 17:00? Juist, dat is de periode dat een kantoor óók gezellig kan zijn. Want in een gezellig kantoor, wordt ook prettiger gewerkt. 

Tip! De boel fleurt direct op als je mooie, nieuwe en eigentijdse meubels neerzet. Dus zijn jullie nou ook toe aan nieuwe meubels? Kijk dan ook even bij Havic kantoormeubelen!

1. Kies voor kleur

Vaak vindt men het spannend om voor kleur te kiezen. Terwijl kleur een hoop doet voor een ruimte. Je hoeft niet direct alle kleuren van de regenboog op de muur te schilderen. Maar bepaalde kleuren kunnen wel zorgen voor inspiratie, rust en concentratie. Zo prikkelt blauw je focus en zorgt oranje voor meer creativiteit. 

2. Een kantoor mag speels zijn

Wist je dat op een kantoor ook plezier gemaakt mag worden? Daarom kan het leuk zijn om bijvoorbeeld een voetbaltafel neer te zetten op kantoor. Of kies voor een loungehoek waar men bijvoorbeeld een luisterboek kan luisteren in de pauze. Maar ook een dartboard kan leuk zijn of wat denk je van een flipperkast? Plezier zorgt voor gezelligheid. En een beetje competitie op z’n tijd ook!

3. Goede koffie

Wat is er gezelliger dan de geur van lekkere koffie? Veel kantoren investeren nog niet in een goed koffiezetapparaat. Omdat het te duur is of te veel gedoe. Maar tegenwoordig kun je met gemak een goed koffiezetapparaat leasen en wordt het onderhoud voor je gedaan. Tel daar nog de lekkerste koffiebonen bij op en je weet dat je goed zit!  Op zoek naar duurzame en eerlijke koffiebonen? Bekijk deze bonen eens!