Welke vibrators zijn populair en waarom?

Het is één van de bekendste en meest gebruikte seksspeeltjes: de vibrator. Het is dan ook geen taboe meer dat deze bij veel vrouwen in het nachtkastje ligt. Maar de ene vibrator is de andere niet, ze zijn allemaal net even wat anders. Welke vibrators zijn nu populair en waarom?

De hit van dit moment: de Satisfyer

Ineens had iedereen het erover: de Satisfyer. Op Twitter was de hashtag zelfs dagenlang trending, nou dan weet je het wel. Toch bestaat deze al weer een aantal jaar en het geheim zit ‘m in de techniek: de Satisfyer werkt op luchtdruk en blaast je dus letterlijk omver!

Op afstand

Er zijn tegenwoordig verschillende vibrators te krijgen die je kunt bedienen met een afstandsbediening of app. Zoals de hierboven genoemde Satisfyer. Maar ook trileitjes met afstandsbediening zijn populair. Dat komt omdat je met zo de controle uit handen kunt geven aan je partner. Niet alleen in bed, maar je kunt deze ook ergens anders dragen. Tijdens een avondje uit bijvoorbeeld, laat je verrassen wanneer je partner hem activeert en je zo een plotseling zalig gevoel geeft…

Ook de populaire MyMagicWand werkt met een afstandsbediening zodat je de massagestaaf perfect kunt bedienen.

Klein maar fijn

Mini vibrators doen het ook goed. En dat mag je letterlijk oppakken 😉 Een mini vibrator neem je gemakkelijk overal mee naar toe en valt niet op. Deze past gewoon in je handtas.

Maar er is nog een reden dat ze populair zijn: ze zijn groot genoeg voor vaginaal genot, maar klein genoeg zodat je je ook anaal kunt (laten) verwennen. Bovendien zal je partner deze misschien ook minder bedreigend vinden en wie weet, wil hij ook eens wat extra genot ervaren. Deze kleine vibrator is dus met recht een alleskunner.

Tarzan

De Tarzan vibrator gaat al heel wat jaren mee maar blijft onverminderd populair. Inmiddels is deze ook met de tijd meegegaan en ziet er dan ook wat gelikter uit dan vroeger. Waarom deze zo populair is, is niet zo moeilijk: hij stimuleert je op drie plekken tegelijk, namelijk via de clitoris, vagina én G-spot. En dat in verschillende standen…