Waarom ook jij moet kiezen voor een NIMA opleiding

Ben je handig met computers en vind je het leuk om je bezig te houden met de laatste trends dan kan een nima a opleiding zomaar iets voor jou zijn. De nima opleidingen stellen je in staat om echt alles te leren op het gebied van zowel offline als online marketing. Nu is het alleen wel zo dat er nog altijd een hoop onduidelijkheid bestaat over de voordelen van deze opleidingen. Wij vinden het tijd dat hier verandering in komt. In dit artikel laten wij je daarom dé voordelen zien van het volgen van een opleiding aan het Nederlandse Instituut van Marketing (NIMA).

Een boost voor je carrière

Het grootste voordeel van het volgen van één van de vele nima opleidingen is het feit dat het een grote stap voorwaarts kan betekenen in je carrière als marketeer. Het Nederlands Instituut voor Marketing is het grootste marketingopleidingsinstituut van Nederland en biedt een breed scala aan opleidingen en cursussen aan, zowel op het gebied van marketing als op het gebied van sales. Gelet op het feit dat deze aanbieder bekend staat als dé beste aanbieder staat een opleiding aan deze instelling gelijk goed op je CV. Ben je van plan om de arbeidsmarkt te betreden dan komt dit zeker van pas.

Talloze verschillende opleidingen

Een ander groot voordeel is het feit dat er talloze opleidingen te vinden zijn om voor te kiezen. Ten eerste biedt NIMA opleidingen aan op verschillende niveaus, van starter tot gevorderd. Dit betekent dat je altijd een opleiding kunt vinden dat bij je past, ongeacht je ervaring of opleidingsniveau. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een opleidingen op het gebied van online marketing als je net begint in de branche. Maar je kunt ook gaan voor een opleidingen op het gebied van strategisch marketingmanagement als je al wat langer werkzaam bent in de marketingbranche. Tevens is het mogelijk om te kiezen tussen een deeltijd- of een voltijdstudie. Dit stelt je in staat om te werken naast je studie als dit voor jou handig is.

Praktijk én theorie in een pakket

Als je het leuk vindt om echt aan de slag te gaan dan kan dit met een NIMA opleiding. Een opleiding bij NIMA geeft je namelijk niet alleen kennis en vaardigheden op het gebied van marketing, maar ook praktijkervaring. Tijdens je opleiding krijg je de kans om te werken aan echte opdrachten voor echte opdrachtgevers. Dit geeft je de kans om je vaardigheden in de praktijk te brengen en te versterken. Bovendien kun je tijdens je opleiding netwerken met professionals uit de branche. Dit geeft je de mogelijkheid om je professionele netwerk te vergroten.

Een opleiding bij NIMA is echt een uitstekende investering in je toekomst. De opleidingen van NIMA worden goed beoordeeld door werkgevers en er is veel vraag naar professionals met een NIMA-diploma. Als je eenmaal je opleiding hebt afgerond, heb je dus een goede kans op een baan in de marketingbranche. Waar wacht je nog op, begin ook zo snel mogelijk aan het bouwen van je eigen marketing carrière!