5x Tips voor een nachtje weg met een vriendin

Een nachtje weg met een vriendin is een geweldige manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Bovendien kan je eindelijk weer quality time hebben met iemand waar je om geeft. Of je nu wilt ontspannen in een spa, lekker wilt eten in een restaurant of gewoon wilt genieten van elkaars gezelschap, een nachtje weg met je vriendin kan precies zijn wat je nodig hebt. Hieronder vind je enkele tips om van je nachtje weg met je vriendin een onvergetelijke ervaring te maken.

Kies de perfecte locatie

De locatie is alles als het gaat het overnachten met een vriendin. Kies een bestemming die jullie allebei aanspreekt en waar jullie van kunnen genieten. Misschien ben je opzoek naar een rustig stadje of juist een bruisend centrum. Ga je liever naar het strand of een plek als de Veluwe? Spreek van te voren af, voor wat voor sfeer je wil kiezen.

Plan activiteiten

Ga erop uit om nieuwe activiteiten te proberen! Plan een dagje spa, ga lekker shoppen of boek een wijnproeverij. Kijk of er speciale evenementen zijn in de stad waar je naartoe gaat en plan daar je trip omheen. Rond feestdagen of in de zomer staan er de meeste evenementen op het programma. Nu we niet meer in een tijd leven van restricties, kun je helemaal los gaan.

Maak tijd voor ontspanning

Relaxation is key. Misschien heb je wel een plek gevonden om te gaan uit eten. Maar niet alleen het niet koken kan ontspanning geven, denk ook aan een bezoek aan de sauna of een wandeling aan het strand. In deze tijd creëer je de mogelijkheid om over alles bij te praten. Hoe fijn is het dat je ongestoord kan praten over alles dat op je hart ligt. Dus, zorg ervoor dat er voldoende tijd is ingepland voor deze activiteiten.

Sauna met een uitzicht waar je ‘u’ tegen zegt

Verwen jezelf en je vriendin

Een nachtje weg met een vriendin is het perfecte moment om jezelf en je vriendin eens flink te verwennen. Boek bijvoorbeeld een massage, neem een gezichtsbehandeling of huur een luxe kamer. Waarschijnlijk heb je wel wat budget opzij gezet voor het uitje, dus schroom niet om het uit te geven. You only live once, denken wij dan maar altijd… Later kan je wel weer naar je bankrekening kijken. Mocht je het toch wat te spannend vinden, pin dan contant geld. Zo geef je niet meer uit dat je hebt.

Maak mooie herinneringen

Met al die activiteiten wil je natuurlijk de mooiste herinneringen opbouwen. Een leuke selfie of een mooi aandenken, helpen je dit vast te stellen. Misschien heeft één van jullie wel een polaroid camera. Dan is de foto in ieder geval meteen vereeuwigd. De foto zal in elk geval niet verdwijnen in de toch al duizenden foto’s die je op je telefoon bewaart. We know you, het is al veel te lang geleden dat je je camerarol hebt uitgezocht. Een herinnering kan je ook vastleggen door een klein dagboekje bij te houden. We bedoelen hier geen ellenlange verhalen mee, maar gewoon een paar highlights. Misschien heb je hiervoor wel een bullet journal.