Op welke websites kun je echt geld verdienen online?

Of je nu op zoek bent naar een alternatief voor je vaste baan of naar een manier om bij te verdienen: online geld verdienen is voor velen een droom. Toch is het een droom die uit kan komen, geld verdienen vanuit thuis, met niet meer dan een internetverbinding. Misschien kun je zelfs lekker gaan reizen en ondertussen geld verdienen, je hebt tenslotte niet meer nodig dan een laptop en internet. Maar wat kun je dan zoal doen waarmee je echt geld kunt verdienen?

Online poker

In pokeren gaat heel wat geld om, online dus ook. Natuurlijk moet je het spel dan wel een beetje kunnen spelen, maar dat kun je leren. Daarnaast heb je een pokerface nodig (waar komt die term anders vandaan), tijd en geduld. Plus wat geld om je in te kopen in toernooien waarmee je geld kunt verdienen. Vervolgens zijn er tal van online casino’s voor echt geld met een pokerroom waar je je skills om kunt zetten in echt geld.

Let op: om consequent geld te kunnen verdienen met poker heb je de juiste mindset nodig. Zo hoort verliezen ook bij het spel, want naast skills speelt geluk ook een kleine rol. Echter, hoe vaker en hoe meer je speelt, hoe beter je zult worden en hoe minder geluk een rol speelt. Ten tweede moet je altijd een potje geld achter de hand houden om slechte streaks op te vangen, zodat je die uiteindelijk om kunt zetten in winst.

Daytrading

Het gaat goed met de beurs en dat betekent dat je hier nu geld mee kunt verdienen. Snel geld verdienen doe je met daytrading. De naam zegt het al een beetje: je koopt hier geen aandelen om vast te houden maar om snel (dezelfde dag, maar vaak al binnen enkele uren of zelfs minuten) te verkopen met winst. Vaak wordt er dan gebruik gemaakt van een hefboom, waardoor de winst flink wordt verhoogd en het loont om met een klein koersverschil alweer te verkopen.

Nadeel is dat een hefboom ook de andere kant op werkt: als je verlies lijdt dan is dat verlies ook vele malen groter. Je kunt ook inzetten op een koersdaling of- stijging zonder het aandeel zelf te kopen. Dit heet short of long gaan en is meestal standaard met een hefboom. Er zijn verschillende middelen om mee te handelen, zoals ook cryptocurrencies. Je kunt snel geld verdienen maar ook net zo snel verliezen, dat is het gevaar. Dit moet je dus vooral alleen doen als je er verstand van hebt (of het wil leren) en tijd hebt om precies op het juiste moment te (ver)kopen.

Affiliates

Wil je op een veilige manier geld verdienen? Dan kun je denken aan affiliate marketing. Daarmee raad jij producten of diensten aan, waarbij jij een deel van de opbrengst krijgt als iemand via jouw link de dienst of het product aanschaft. Dit gaat vaak om een paar procent dus kleine bedragen. Daarom is het belangrijk dat je een groot bereik hebt, dus je moet wel tijd in jouw website of blog steken om lezers te trekken die dan hopelijk door gaan klikken. Als het eenmaal staat en loopt kun je hiermee wel een leuk zakcentje verdienen. Het is helemaal mooi als je ook een fee krijgt voor volgende aankopen van dezelfde klant.