Met deze sieraden geef je je outfit klasse

Kleren maken de vrouw natuurlijk! Chique kleding, zoals jurken, rokken, broekpakken en bloesjes zijn jaar in en jaar uit trendy. Maar hoe zorg je nu voor die spreekwoordelijke kers op de taart? Wij geloven dat sieraden hiervoor een hele mooie manier is. En daarom laten we jou in deze blog zien hoe je elke outfit klasse kan geven!

Allereest is het erg belangrijk dat je ervoor zorgt dat de sieraden passen bij je stijl. Je kunt natuurlijk heel veel verschillende soorten stijlen hebben. Denk aan bohemien, chique, beachlook of urban. Je kan verschillende stijlen met elkaar combineren, maar toch kan het voor je sieraden betekenen dat je het beter bij één stijl kunt houden. Het kan al snel te veel worden en dat wil je graag voorkomen.

Kwaliteit

Om je sieraden-collectie aan te schaffen of zelfs te upgraden bijvoorbeeld bij DRKS, kan het goed zijn om een aantal goede items in je kast te hebben liggen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor parelketting kopen. Maar ook een set zilveren oorbellen of een mooi chic horloge. Door te werken aan een goede kwalitatieve mooie en goede sieraden weet je ook zeker dat je langer met je items kan doen.

Wat kun je doen?

  1. Draag gouden sieraden als je outfit warm van kleur is en zilver als het kouder van kleur is.
  2. Combineer kleding met prints niet met sieraden, dit wordt vaak te druk.
  3. Accentueer je goede plekken, zoals je polsen of je halslijn.
  4. Houd ook rekening met de gelegenheid van de auto

Laatste stap

Sieraden afstemmen op je outfit is wat we noemen de finishing touche. Zorg dus daarom dat je outfit eerst af is, voordat je er sieraden aan toe gaat voegen. Hierbij geldt dan ook: overdaad schaadt. Te veel sieraden kan afbreuk doen aan het niveau van klasse dat je graag wilt hebben. Let dan dus ook goed op om dat te voorkomen. Je kan hierbij als stelling nemen; dat je minder te weinig om kunt hebben dan te veel. Zeker als je wilt dat je outfit klasse uitstraalt. Bijvoorbeeld een subtiele ketting of een kleine ring.

Benieuwd hoe je jouw sieraden lang mooi kan houden? Je leest het hier.