Dit zijn de leukste telefoonhoesjes van dit moment

Als we rondspeuren op het internet naar een hip telefoonhoesje, eindigt onze zoektocht al snel bij de webshop van Casimoda. Je kent ze vast wel, die Nederlandse webwinkel met telefoon hoesjes die bedrukt zijn met de meest hippe patronen en designs. Je kunt natuurlijk voor een telefooncase met veilig kleurtje gaan, maar een gezellig kleurtje misstaat niemand. Ja, een kleurrijk persoon kan hier dus prima slagen. Of kunnen we beter zeggen: de modebewuste vrouw moet deze shop in haar favorieten vastzetten? Als je het ons vraagt, is het antwoord op deze vraag JA!

Wat zegt de prijs van een telefoonhoesje?

Laten we beginnen met de prijzen. Telefoonhoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, maar voor één of twee tientjes kun je al een case shoppen voor jouw iPhone. En ja, ook het assortiment telefoonhoesjes voor Samsung, Huawei en OnePlus toestellen worden ruimschoots vertegenwoordigd. Het moge duidelijk zijn dat deze webwinkel jouw (refurbished) telefoon niet in z’n hemdje laat staan. Kies je voor een zachtroze marmer hoesje of ga jij liever voor donkerblauwe iPhone 12 hoesjes? Ze zijn allemaal hartstikke knap, dus de modegevoelige plank sla je nooit mis.

Ofschoon het prijsverschil enkele euro’s per type product kan verschillen, is de kwaliteit uitstekend te noemen. En om hun kwaliteit extra kracht bij te zetten, geven ze standaard 3 maanden garantie op alle hoesjes. Toegegeven, een glazen hardcase is wat gevoeliger voor breuk, maar het oog wil ook wel wat. Ben je een wat klunziger type? Dan kun je beter kijken bij de TPU siliconen smartphonehoesjes. TPU is de afkorting van Thermoplastic Polyurethane. Het is een mix tussen zacht siliconen en hard plastic. Door het hybride materiaal en het beste van twee materialen met elkaar te combineren, is dit materiaal erg duurzaam.

De belangrijkste hoesjestrends op een rijtje

Waar is Casimoda in gespecialiseerd? Telefoonhoesjes met leuke prints volgens de allerlaatste modetrends. Doordat ze een permanent en wisselend aanbod smartphonehoesjes aanbieden, is er altijd wel een case die aansluit bij jouw voorkeuren. Zo zorgt een telefoon hoesje meteen voor meer leven in je look. Ben jij benieuwd welke trends dit seizoen niet te missen zijn? We hebben ze hieronder voor je opgesomd:

  • Maak het persoonlijk: ontwerp een eigen hoesje! Onderscheid je van de massa door een zelfontworpen smartphonehoesje te maken. Je hoeft trouwens geen Photoshop-expert te zijn. Er zijn al handige kant-en-klare templates waar alleen jouw naam of initialen nog op ontbreken.
  • Kleur, kleur en nog meer kleur: het wordt een kleurrijke boel. Kies bijvoorbeeld voor een telefoonhoesje in de kleur van jouw smartphone. Hiermee haal je het beste van jouw telefoon naar boven. Zo matcht het Touch of Mint iPhone 11 hoesje perfect met jouw mintgroene Apple-telefoon.
  • Keep it classy: donkerblauw en zwart. Je kunt er werkelijk alle kanten mee op. Met andere woorden: een marmer zwarte telefoonhoes of een effenblauwe wallet case zijn altijd goed.

Personnel