Dit zijn de musthave sieraden

Sieraden zijn een essentieel onderdeel van onze dagelijkse outfits. Of je nu het liefst heel veel sieraden draagt of het toch liever houdt bij een horloge of eenvoudig kettinkje, bijna iedereen draagt wel elke dag een sieraad. Wat voor soort sieraden je draagt, hangt natuurlijk af van verschillende dingen zoals onder andere je stijl, de gelegenheid en je budget. Toch zijn er een aantal sieraden die echte musthaves zijn en die eigenlijk in geen één vrouw haar collectie mag ontbreken.

Het horloge

Sommige vrouwen dragen horloges als accessoire terwijl anderen het vooral gebruiken als iets functioneels. Juist daarom is dit item een echte musthave. Als je ervoor kiest om een horloge vooral voor de looks te dragen is het een subtiele manier om je outfit op te leuken en net een beetje extra te geven, ook als je verder niet veel sieraden draagt. Is een horloge voor jou vooral om de tijd (en misschien nog andere informatie) op af te lezen en bij te houden? Ook dan zal je niet snel de deur uit gaan zonder jouw favoriete exemplaar. 

Sieraden om te combineren

Of je nu dagelijks sieraden draagt of alleen bij speciale gelegenheden, het is fijn om een aantal basis sieraden te hebben waarmee je goed kunt combineren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een aantal mooie kettingen van verschillende lengtes en diktes. Deze zijn leuk om op zichzelf te dragen als subtiel sieraad, maar kan je ook gelayered bij elkaar dragen als ze lekker mogen opvallen. Ook met meerdere setjes oorbellen kan je leuk afwisselen of juist tegelijkertijd verschillende sets combineren als je meerdere gaatjes hebt. 

Diamanten sieraden

Last but not least: een echt luxe item kan ook niet in je collectie ontbreken. Denk hierbij vooral aan sieraden van materialen zoals 14 karaat goud of diamanten sieraden. Wanneer je investeert in zulke sieraden zal het misschien niet een sieraad zijn dat je elke dat draagt (of misschien ook wel!) maar het kan wel echt het pronkstuk zijn in jouw collectie voor bij speciale gelegenheden. Een goed voorbeeld hiervan is een prachtige diamanten ring. Deze kan je als je wilt elke dag dragen maar ook als je ervoor kiest om hem alleen op een bijzonder moment om te doen zal het je outfit meteen helemaal af maken.

Personnel