Deze zwembroeken vallen in de smaak bij vrouwen

Mannen en kleding kopen: de meeste hebben daar niet zoveel mee. En dus lopen ze ook soms jaren in dezelfde zwembroek. Wil jij nu dat jouw partner er deze zomer hip bijloopt en wil je hem op pad sturen en een nieuwe zwembroek kopen? Laat hem dan dit lijstje zien, dan weet hij in ieder geval waarmee hij in de smaak valt en welke zwembroeken hij beter links kan laten liggen. Of scoor zelf een mooi exemplaar en bespaar hem de moeite van het zelf shoppen!

Korte short

De trend van 2021 is er een die veel vrouwen wel bevalt: de korte short. Dat is een short (geen strak model) die tot halverwege het bovenbeen komt, of nog iets korter. Zorg er wel voor dat ie niet te wijd is, daar worden de vrouwen weer niet blij van. Gelukkig hebben veel merken mooi zittende, korte shorts in de collectie, dus hier kan het eigenlijk niet misgaan.

De Italiaanse stijl: strak

Niet elke vrouw is hiervan gecharmeerd en veel mannen zullen dit ook niet dragen, maar als hij ermee weg kan komen en het figuur voor heeft, dan is de Italiaanse stijl misschien iets voor hem. Italianen laten graag zien wat ze in huis hebben, en doen dat met een strakke slip of short. Bij Dimenno vind je verschillende strakke exemplaren van mooie merken als Armani, niet geheel toevallig een Italiaans merk.

Opvallen mag!

Welk soort zwembroek je ook kiest, hij mag opvallen! Dat betekent dat geen kleur, kleurencombinatie of print te gek is. Dus doe eens gek en schaf een knalgele zwembroek aan, als Dries Roelvink het kan hebben dan kan iedereen het hebben, toch?

Wel zien we steeds meer bewuste mannen, die een kleur kiezen die bij hun huid past. Ben je van het type lichte huid, dan is een pastelkleurtje vaak niet de beste keuze. Ook bepaalde felle kleuren kun je beter aan je voorbij laten gaan. Terwijl getinte mannen het een stuk gemakkelijker hebben: hen staat qua kleur bijna alles!

Het boardshort

Voor de man die vooral voor gemak gaat, is de boardshort een uitkomst. De naam komt van het feit dat surfers deze vaak dragen, het zijn broeken tot op of net over de knie, niet te los en vaak voorzien van een leuke print. Het voordeel is dat je deze zwembroek ook gewoon aan kunt als korte broek: t-shirt erop en je bent klaar. Wat vrouwen hiervan vinden? Die zien misschien liever een korter model, maar ze zien dit liever dan een afritsbroek met zakken aan de zijkant!

Matchy met je zoontje

Dit is de manier om vrouwen te laten smelten: dezelfde zwembroek aandoen als je zoontje. Nee, niet die slungelige puber, maar als ze klein zijn roep je geheid ooh’s en aah’s op als je met jouw kleine man in een matchende zwembroek aan het zwembad verschijnt. Steeds meer merken stappen in op deze trend en bieden dus zwembroeken in kleine maatjes aan, plus zwembroeken in dezelfde print voor de volwassen man.

Not done is matchen met je vrouw of vriendin. Je wilt tenslotte geen ANWB-stelletje worden op het strand of aan het zwembad, daar heb je later nog alle tijd voor!