Dé tips voor het kopen van een nieuwe bikini

Shoppen is natuurlijk nooit makkelijk. Nu is het kopen van een nieuwe jurk al lastig, maar het kopen van een bikini is al helemaal erg. Bij bikini’s komt het namelijk altijd weer aan op het model wat je kiest. Je wilt er nu eenmaal wel een beetje modieus bijlopen op het strand. Ben je benieuwd waar jij op moet letten bij het kopen van een nieuwe bikini? Neem dit artikel dan zeker even op je gemak door. We hebben vandaag namelijk dé beste tips en tricks voor alle dames op een rijtje gezet!

Houd rekening met je lichaamstype

Net als bij het kopen van lingerie is het erg belangrijk om rekening te houden met de vorm van je lichaam. Je lichaamstype is namelijk van groot belang voor de vraag welke soort bikini’s welke wel mooi staan en welke wellicht wat minder. Wij raden je dan ook echt aan om een stijl te kiezen die je figuur aanvult. Als je niet zeker weet wat je lichaamstype is, is het handig om hier eerst even onderzoek naar te doen via het internet. Zo kom je altijd weer uit bij de stijl die echt bij je past.

Kies waar jij je goed in voelt

Het lijkt wellicht een inkoppertje, maar het is erg belangrijk om iets te kiezen waar jij je goed in voelt. Hiervoor ben je bij LASCANA aan het juiste adres. Bikini’s komen voor in heel wat verschillende stijlen, van string bikini’s tot de bikini’s die uit één deel bestaan. Denk na over wat je in je bikini gaat doen en kies een stijl die past bij wat je leuk vindt. Alleen met een bikini waar je je goed in voelt is het mogelijk om met zelfvertrouwen over het strand te flaneren.

Denk aan de kleur en print

De kleur en het printje van een bikini kunnen een grote invloed hebben op de manier waarop het staat. Felle kleuren en opvallende prints kunnen de aandacht vestigen op bepaalde gebieden, terwijl donkere kleuren en effen prints een afslankend effect kunnen hebben. Weet daarom welke kleuren en prints goed bij je staan. Kies vervolgens een bikini die past bij jouw persoonlijke stijl. Het is nu eenmaal een feit dat sommige kleuren beter bij je zullen staan dan andere kleuren. Door verschillende kleuren te passen kom je erachter wat je mooi vindt en wat niet.

Kies kwaliteit boven kwantiteit

Hoewel het verleidelijk kan zijn om veel goedkope bikini’s te kopen, is het belangrijk om te investeren in een bikini van een goede kwaliteit stof. Bikini’s van hoge kwaliteit passen beter en gaan langer mee. Dit zorgt ervoor dat je op de lange termijn geld kan besparen. Wij geven je dan ook echt als tip om bikini’s van duurzame materialen te kiezen die zijn voorzien van goede stiksels. Dit zorgt ervoor dat je jarenlang plezier kan hebben van je nieuwe aanwinst. Net als bij bikini’s is het namelijk echt zo dat het oude riedeltje geldt: goedkoop is vrijwel altijd duurkoop!