photo of standing woman in white top and gray and black plaid skirt posing

Deze 3 type haarstijlen kun jij creëren met krullend haar

Krullend haar, het is prachtig, maar niet altijd even praktisch. Wanneer je net uit bed komt, kun je er nog wel eens verward uitzien, omdat je krullen alle kanten op gaan. Omdat je bij krullend haar vaak een grote bos hebt, kan het moeilijk zijn om deze te stijlen. Krullend haar kan dus een uitdaging zijn om te stijlen, maar het biedt ook een groot aantal creatieve mogelijkheden voor kapsels. Benieuwd welke haarstijlen je allemaal kan creëren? Lees dan snel verder!

Natuurlijke look

Als je enorm van je krullen houdt en ze het liefst aan iedereen laat zien, dan hoef je er niet veel aan te doen. Je wilt natuurlijk wel voorkomen dat je haren alle kanten op staan. Daarom kun je gebruik maken van curl control van Goldwell. Je kunt je bos krullen dan wel gewoon los dragen, maar je hebt je haren niet alle kanten op staan. De krullen vallen dan op een natuurlijke manier langs je hoofd.

Steek je haar op

Een andere optie voor het stijlen van krullend haar, is door het op te steken. Je kunt je haren natuurlijk altijd op allerlei verschillende manieren opsteken. Maar voor krullen zijn niet alle manieren geschikt. Je wil natuurlijk wel dat mensen je krullen opmerken, ondanks dat je het opgestoken hebt.

Een goede manier om je krullen op te steken kan een hoge knot zijn. Het leuke hiervan is dat je de krullen wel goed kunt zien, omdat je ze boven op je hoofd vast zet. Houdt je niet van een hoge knot, dan kun je er ook voor kiezen om een lage knot vast te zetten. Bij beide knotten kun je ervoor kiezen om enkele losse krullen uit te laten hangen, of juist een strakke look te creëren.

Kort en pittig

Voor diegenen die de voorkeur geven aan korter haar, is de pixie cut een populaire optie. Hierbij wordt het haar kort geknipt en gestyled om de natuurlijke krullen te benadrukken. Een andere stijlvolle optie voor krullend haar is de bob. Hierbij kun je je haren ook kort laten knippen, maar dat hoeft niet per se. Met beide kort en pittige kapsels kun je verschillende haarstijlen creëren. Denk bijvoorbeeld aan een messy hairstyle, maar je kunt ook kiezen voor een gedefinieerde krullenbol. Stijl het op de manier zoals jij wilt.

Kies de juiste producten

Voor alle haarstijlen geldt dat je de juiste producten gebruikt om je haar gezond te houden. Je kunt je haren dan alsnog zo leuk stijlen als je wilt, als je haar er niet gezond uit ziet, heb je er niks aan een leuke styling. Gebruik bijvoorbeeld Producten van KMS Curl Up. Zo weet je altijd zeker dat je de juiste producten gebruikt en je je haar gezond houdt.

Personnel