8 Wintertrends die je warm gaan houden

Het is tijd om je weer warm aan te kleden, want het is winter. Maar wat doe je nu aan in de winter om jezelf lekker warm te houden? Wij zochten uit wat de trend in van deze winter.

De wintertijd is vaak een tijd waarin we geen modeshows over straat lopen. Zo is dit een tijd waarin we vaker naar binnen gaan en ons verzamelen rondom de open haart. Maar gelukkig zijn er enorm veel mogelijkheden om toch stijlvol naar buiten te gaan. Zo kan je laarzen dames aandoen, je kan kijken naar prachtige winterjassen of een lekkere trui met een hoog designgehalte. In deze blog hebben wij wat stijlvolle tips op een rij gezet, zodat jij warm de winter door kan komen.

8 wintertrends

Ben jij opzoek naar wat lekkers om aan te trekken in de winter? Hier vind je de trends van nu, maar je moet natuurlijk wel altijd opzoek gaan naar iets dat ook bij je past.

Warme winterboots

Waar je vroeger echt niet met Uggs over straat wou lopen is die tijd inmiddels voorbij. Zo heb je prachtige winterboots die heel goed passen wij jouw outfit voor in de winter. Zo worden de winters milder, maar trekken we massaal naar het noorden om toch te genieten van een echte wintervakantie. Daarom moet jij toch echt Ugg pantoffels of warme winterboots in huis halen.

De Coltrui

De coltrui wordt nog steeds geassocieerd met Steef Jobs. En dat is niet gek aangezien wij de coltrui helemaal stijlvol heeft gemaakt. Van een nerdlook naar een prachtige winteroutfit. Want wat is er lekkerder dan je nek helemaal warm te hebben in de winter. Zo kan je boven op een coltrui heel goed een mooie lange jas dragen. Zo hoef jij geen sjaal meer om te hebben om het warm te houden.

Een gewatteerde jas

In de winter is het vaak niet de tijd om te laten zien wat voor summerbody jij onder je trui hebt. Je wil vooral stijlvol warm blijven wanneer je buiten bent. Een gewatteerde jas die wat langer is, is precies wat jij nodig gaat hebben om warm te blijven. Plus met een goed paar zwarte boots eronder ben jij helemaal ready om door de vers gevallen sneeuw te lopen.

Bucket Hat

Je hebt iets nodig wat je outfit helemaal afmaakt. Daarnaast wil je in de winter niet dat die koude wind over je hoofd heen blaast. Hiervoor kan je dus een buckethat dragen. Deze heb je vaak ook met een lekker stofje zodat hij je lekker warm houdt op je hoofd. Overigens is het ook niet verkeerd om een muts of een beanie te dragen. Deze zijn ook weer helemaal in de mode.

Kabeltrui

Niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen is de kabeltrui weer helemaal in. Deze trui was in de jaren 90 een veel gedragen item, maar met zijn unieke look kan je hem ook in deze tijd weer heel goed dragen. Een kabeltrui kan je dragen op allerlei verschillende kleding. Van een spijkerbroek tot een mooie pantalon.

De regenjas

Ja ja, de laatste jaren zie je hem steeds vaker. De regenjas is weer helemaal terug. Nu hebben we het natuurlijk over de lange gele regenjas. Deze kan je prachtig dragen in de winter boven op een trui. Zo kan je met laagjes je ook goed kleden voor de winter. Wij zijn in ieder geval echt fans van deze look.

Een grote trui

Je wil zo’n trui in huis hebben waar je heerlijk in kan klimmen. Dit zijn vaak de oversized truien van je partner. Een aantal jaar geleden zou je nooit met zo’n trui naar buiten gaan, hooguit naar de supermarkt. Maar inmiddels is het een bekend mode statement geworden en kan ook jij hem gewoon aan doen wanneer jij lekker een ommetje buiten gaat maken. Zonder je druk te maken of iemand je zal aanstaren.

Wol wol wol

Het geitenwollensokken gehalte dat hangt rondom het dragen van wol begint steeds meer verleden tijd te raken. Dit heeft er vooral mee te maken dat we steeds meer inzien dat we opzoek moeten gaan naar organische en natuurlijke materialen. Zo is wol natuurlijk heel natuurlijk en kan je zelfs biologische wollen producten uit ons eigen land krijgen. Daarom zie je steeds vaker mutsen, sokken en truien van wol.