5x wanddecoraties voor in je woonhuis

Wil jij je huis mooier maken dan kan je bijvoorbeeld beginnen met wanddecoraties voor aan de muur. Wij hebben een aantal opties op een rij gezet in deze blog.

Een huis moet versierd worden. Dit kan je doen op allerlei verschillende manieren. Denk aan mooie lampen of veel planten in huis. Maar het kan ook heel mooi zijn om wat aan je muur te hangen. Waar vroeger vooral kunst aan de muur hing zijn er nu talloze mogelijkheden. Wist je dat het ook nog eens heel goed is voor je humeur wanneer je huis mooi is aangekleed en er mooie objecten aan de muur hangen. Daarnaast is het ook voor de akoestiek beter.

Wand met fotolijstjes

Misschien heb jij het weleens bij mensen aan de muur gezien? Veel verschillende fotolijstjes die mooie speels aan de muur hangen. Wanneer jij de juiste foto’s erin doet kan het ontzettend leuk zijn om aan de muur te hangen. Zo kies je het beste voor verschillende maten om de fotolijstjes op te hangen. Dit zorgt voor een mooier effect. Heb jij een televisie die je ook aan hebt overdag als schilderij. Dan is het ontzettend leuk om deze fotolijstjes er omheen te hangen. Zo zal de televisie helemaal niet meer opvallen.

Foto’s afdrukken als wanddecoratie

Een woonkamer mag best wel persoonlijk zijn. Wanneer visite in je huis binnenkomt moet het duidelijk zijn dat jij er woont en met veel plezier. Je kan bijvoorbeeld foto’s afdrukken als wanddecoratie. Je moet denken aan persoonlijke foto’s samen met je partner of misschien met het gezin. Druk je ze op canvas dan kan je zo’n foto gelijk ophangen in plaats van nog op zoek te moeten naar de juiste lijst.

Een vintage poster

Wat voor meubels heb jij in je woonkamer? Dit is belangrijk wanneer jij een keuze gaat maken voor de inrichting. Bij een kamer waar veel gebruik wordt gemaakt van vintage spullen past ook een vintage muurdecoratie. Online kan je veel oude landkaarten of poster vinden die vroeger in een klaslokaal hebben gehangen. Dit geeft echt een oude sfeer en past helemaal bij je inrichting.

Hexagon tegels aan de muur

Deze ken jij waarschijnlijk nog niet. Dit zijn hexagon tegels. 6 hoekige tegels voor aan jouw muur. De mogelijkheden van hexagon tegels zijn oneindig. Denk bijvoorbeeld aan verschillende foto’s die je erop laat bedrukken. Of misschien wil je één prachtige foto verdeeld over verschillende tegels voor een bijzonder en open effect. Deze tegels zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Wij adviseren je om zeker eens te kijken of deze niet mooi in jouw woonkamer zullen passen.

Natuur behang

Wij mensen zijn de afgelopen jaren steeds meer naar binnen gegaan. Dit komt omdat alles wat we nodig hebben binnen te vinden is. Van een computer tot eten uit je koelkast. Je hoeft niet meer zelf het land op om je groentes bij elkaar te verzamelen. Doordat we vaker binnen zitten zien we dus ook een stuk minder van buiten. Een natuur behang kan hier enorm bij helpen. Denk bijvoorbeeld aan een groot bos waarmee jij je wand decoreert. Er zijn talloze mogelijkheden.