Wat zegt jouw sterrenbeeld over jou in 2020?

Hoewel astrologie-liefhebbers een tijdje geleden nog belachelijk gemaakt werden om hun liefde voor deze pseudo-wetenschap, is astrologie de laatste jaren extreem toegenomen in populariteit. Denk bijvoorbeeld aan de hilarische astrologie meme accounts op Instagram, zoals The Zodiac’s Tea. Ben jij ook een astrologie-liefhebber? Mooi, want in dit artikel verzamelen we alle sterrenbeelden en wat deze kunnen verwachten in 2020.

Ram

In het begin van dit jaar kun je veel leuke dingen verwachten. Vanaf juli is er een periode waarin je wat meer rust nemen. Wat betreft liefde voel je je in het begin van dit jaar heel verleidelijk, en aan het einde van dit jaar zul je op zoek gaan naar een iets meer steady relatie.

Stier

Je zult zien dat je in het begin van het jaar erg opbloeit. Ook zul je in 2020 vaker bezig zijn met het verleden en meer vragen hebben. In dat geval kun je altijd terecht op een paragnostenchat. Dit jaar zal de liefde voor jou niet zo prominent aanwezig zijn als andere jaren.

Tweelingen

Je houdt van gezelligheid en in 2020 zullen je sociale relaties goed beginnen. Toch zullen die na een paar weken wat stroever lijken te worden, maar in maart breekt er weer een betere tijd aan. Ook dit jaar ga je verstandig om met je financiën.

Kreeft

Je hebt in 2020 een groot verlangen om nieuwe wegen in te slaan, maar weet even niet zo goed wat je wilt. Je hebt bheoefte aan wat meer houvast en duidelijkheid. Misschien ga je wel met een medium praten om deze antwoorden te krijgen. Vooral in de maanden juli, juli en augustus zal het je wat betreft liefde en financiën voor de wind gaan.

Maagd

In het begin van dit jaar vind je het lastig om om te gaan met emoties van anderen. Wat betreft je carrière zou het goed kunnen dat dit een heel bijzonder jaar voor je wordt. Je bent van nature een spaarder en zal dit in 2020 ook voortzetten.

Weegschaal

Hoewel het nieuwe jaar een beetje vermoeiend begint, komt er in de lente weer iets moois aan. Ook wat betreft werk begint dit jaar wat stroef voor je, maar dit zal na de zomermaanden flink veranderen. Bewaak je grenzen in 2020 goed om jezelf niet te verliezen.

Schorpioen

In 2020 zul je vooral bezig zijn met focussen op de toekomst en kijken naar waar je dromen precies liggen. Na de helft van het jaar zul je een duidelijk doel hebben en de overtuiging dat je dit doel ook daadwerkelijk kunt halen. 2020 is een erg energiek jaar voor jou.

Boogschutter

Het jaar begint voor jou fijn. Je moet echter wel in de gaten houden wat je mentaal en fysiek aan kunt op werk- en persoonlijk gebied. Het helpt om yoga of meditatie te doen om terug te komen tot jezelf.

Steenbok

Het jaar begint voor jou heel goed. Je bent gemotiveerd en zit vol energie. Ook op het gebied van liefde staat er voor jou alles in bloei. Je zult je financiën echter wel goed in de gaten moeten houden om jezelf hier niet in te verliezen.

Waterman

In 2020 leer jij om wat assertiever te zijn, zowel in vriendschappen als liefdesrelaties. Je durft wat betreft keuzes te maken steeds meer uit te gaan van je onderbuikgevoel. Waarschijnlijk wordt 2020 voor jou een fijn liefdesjaar, geniet ervan!

Vissen

In 2020 voel je je erg vrij en durf je veel verschillende uitdagingen aan te gaan. Op sociaal gebied wordt het echter een druk en stressvol jaar voor je en daarom zul je weloverwogen keuzes moeten leren maken.