Warme nachten, koele nachten…

Het zomerweer heeft haar intreden gedaan en dat is te merken. De terrassen stromen langzaam aan weer vol, mensen genieten in de parken en leven voornamelijk buiten om zoveel mogelijk van het weer te genieten. Een lange periode van goed weer heeft even geduurd. Maar het is nu zo ver. Echter heeft het ook de keerzijde, het buitenleven is heerlijk, maar een keer moet er huiswaarts gekeerd worden. Vaak wacht hier een kamer dat aanvoelt als een sauna, waarin je dan de broodnodige uurtjes slaap in dient te pakken.

Warme nachten

Warme nachten kunnen voor irritatie en een verstoorde nachtrust zorgen. En een niet uitgerust lichaam kan niet de prestaties leveren de volgende dag als een uitgerust lichaam. De broeierige nachten zijn hier niet bevorderlijk voor. Mocht je niet over een airconditioning beschikken, niet getreurd er zijn veel verschillende mogelijkheden om alsnog een koele en goede nachtrust te pakken. Aller eerst is het aan te raden om alle ramen gedurende de dag dicht te houden en wanneer de temperatuur zakt ze te openen, zodat er weer frisse, koele lucht door het huis komt.

Verkoelende producten

Daarnaast zijn er hulpmiddelen die de slaapkwaliteit naar een hoger niveau tillen, namelijk verkoelende producten. Aanbieder Comfort-Producten biedt deze verkoelende producten voor in de slaapkamer aan. Hierin valt de denken aan een verkoelend hoeslaken, een verkoelend kussensloopje en een verkoelend kussen. Hieronder wordt het verder toegelicht, maar deze verkoelende producten zorgen er in ieder geval voor dat je niet meer wakker hoeft te liggen van de broeierige kamertemperaturen.

Verkoelend kussen

Het verkoelende kussen bestaat uit een kern van Avidorm foam, door middel van de meerdere plateaus kan jezelf de lighoogte bepalen, waardoor je altijd het maximale slaapcomfort haalt. Daarnaast werkt het verkoelende kussen op basis van Outlast en Thermocules, dit zorgt ervoor dat de overtollige warmte opgenomen wordt, zo zorgt het verkoelende kussen voor een optimaal slaapcomfort.

Verkoelende hoeslaken / verkoelend kussensloopje

Met de set van het verkoelende hoeslaken en het verkoelende kussensloopje bestrijd je optimaal de warmte in de slaapkamer. Op het materiaal kan je direct gaan liggen, dat geeft de best koelende werking. Mocht de temperatuur afnemen kan er een dun katoenen laken overheen ter bescherming. Het verkoelende hoeslaken is in alle maten te verkrijgen. Het materiaal in het verkoelende hoeslaken en het verkoelende kussensloopje neemt de warmte op en verspreidt het efficiënt. Ideaal voor mensen die last hebben van zweet, warmte schommelingen of warme temperaturen.

 

Personnel