Voetbalwedden: 100x je inzet

Wedden op voetbal en de Eredivisie in het bijzonder is een populaire bezigheid voor veel Nederlanders. Je favoriete club zien winnen en er ook nog wat geld mee verdienen is uiteraard mooi. Maar dit is niet voor iedereen weggelegd. Fans van PSV, Feyenoord of Ajax zullen niet snel rijk worden als hun club wint van kleinere clubs. Hier is echter een leuke oplossing voor, lees snel verder!

100x je inzet op je favoriete club

Inmiddels zijn er zoveel bookmakers in Nederland, ze halen de gekste capriolen uit om nieuwe spelers aan te trekken. Zo krijg je nu als nieuwe speler bij veel bookmakers 100x je inzet voor geselecteerde wedstrijden. PSV thuis tegen FC Volendam? Feyenoord tegen Excelsior? Zelfs bij zulke ‘zekerheidjes’ is deze actie vaak beschikbaar wanneer je een nieuw account maakt. Dus ook voor fans van clubs die sowieso al vaak winnen kan je met een kleine inzet een leuk bedrag winnen!

Waarom doen bookmakers dit?

Je zou zeggen dat 100x je inzet voor een voetbalwedstrijd te mooi is om waar te zijn, en dus niet betrouwbaar is. Maar zoals gezegd is de concurrentiestrijd tussen bookmakers groot en moeten ze wel flink uitpakken om spelers naar hun sportweddenschappen-website te krijgen. Het is voor nieuwe spelers een warm welkom, en bookmakers hopen dat dit warme welkom door spelers gewaardeerd wordt. Wanneer je eenmaal vriendelijk bent welkom geheten met een bonus zal je niet snel naar een andere bookmaker gaan, zo is de gedachte. Dit klinkt logisch en er zal ook zeker een kern van waarheid in zitten!

Niet alleen wedden op voetbal

Voetbal is, zoals bekend, de grootste sport in Nederland en ook de meest populaire sport om op te wedden. Maar ook andere sporten winnen aan populariteit in Nederland en dat is ook bij de 100x je inzet-welkomstacties te zien. Bookmakers spelen slim in op de groeiende populariteit van Formule 1, en Max Verstappen in het bijzonder. Met zijn ongekende zegereeks levert alleen wedden op winst voor Max geen financiële jackpot voor je op. Met een welkomstactie voor 100x je inzet voor Max Verstappen ben je dan dus een stuk beter uit. Een beetje extra spanning bij een Formule 1 race waar de winnaar van tevoren al bekend is, is altijd fijn.

Kleine lettertjes bij welkomstbonussen

Welkomstacties bij bookmakers hebben vaak een negatieve klank over zich heen, want veel mensen denken dat er onmogelijke regels en voorwaarden aan vast zitten. Bij de 100x je inzet actie is dit vrijwel niet het geval. Het enige punt waar je rekening mee moet houden is dat de maximale inzet meestal 1 euro is. Dit is ook niet zo gek want een kans met een zekerheidje op 100 euro is al een aardig bedrag. Lees bij je aanmelding wel altijd de voorwaarden goed door, want je bent zelf altijd verantwoordelijk voor acties waaraan je meedoet.

Tips voor je 100x je inzet weddenschap

Tot slot willen we je nog enkele tips meegeven wanneer je besluit gebruik te maken van deze weddenschap.

  • Lees de voorwaarden goed door, ook als het weinig voorwaarden zijn
  • Wees geduldig bij het kiezen van je wedstrijd
  • Betaal je winst uit, of speel verantwoord verder