selective focus photography of person using iphone x

Hoe kun je je telefoon zo lang mogelijk als nieuw houden? 

Iedereen die een telefoon heeft, weet dat je maar dit hoeft te doen, of het ding glipt uit je handen. Het kan zijn dat je je telefoon uit je broekzak haalt en je hem laat vallen, of wanneer je op de fiets zit en je even een ander nummer op wilt zetten waarbij je je telefoon uit je handen laat glippen. Wat de oorzaak ook moge zijn, het resultaat is vaak hetzelfde: een kapot scherm waardoor je telefoon aanzienlijk minder goed te gebruiken is. Een scherm laten vervangen kost al snel honderd euro en wanneer je je telefoon dus regelmatig laat vallen (en zeg eerlijk, wie doet dat niet?) is het veel beter om een goed hoesje te kopen. Laten we daarom de mogelijkheden eens verkennen. 

Voor iedere telefoon een goede hoes

Iedere telefoon is anders en dat betekent dat ook iedere telefoon een unieke hoes nodig heeft. Kijk daarom goed naar het model dat je hebt. Heb jij een hoesje voor Galaxy A54 nodig koop dan niet iets wat er op lijkt, maar enkel en alleen het hoesje dat speciaal voor jouw model gemaakt is. Met dit hoesje is je telefoon veel beter beschermd tegen vallen. De hoes is namelijk gemaakt van materialen die de val van jouw telefoon breken en niet het scherm van je mobiel. Laat je je telefoon dus een keer onverhoopt uit je handen vallen, dan hoef je niet bang te zijn dat je gelijk een nieuw scherm moet laten installeren. Het hoesje zorgt ervoor dat de klap op de juiste manier wordt opgevangen zodat jij veel langer plezier zult hebben van jouw telefoon. 

Een hoes houdt stof tegen 

Waarschijnlijk ken je het wel: je hebt je telefoon al een tijdje en je merkt dat de lader niet goed meer aansluit. Dat komt waarschijnlijk omdat er stof in je telefoon gekropen is. Stof kan veel schade toebrengen aan je telefoon. In je broekzak zitten bijvoorbeeld altijd kleine stof- en gruisdeeltjes die krassen op je telefoon kunnen aanbrengen. Ook kruipt het stof in je telefoon waardoor je bijvoorbeeld je koptelefoon of je lader niet goed meer kunt aansluiten. Met een hoesje voorkom je dat stof grip krijgt op je telefoon. Op die manier gaat je telefoon veel langer mee.

Bespaar op je abonnement 

Wanneer je besluit om je telefoon goed te beschermen, gaat deze veel langer mee. Dat betekent ook dat je niet na twee jaar, als je abonnement afgelopen is, een nieuw model moet kopen. Daardoor kun je eenvoudig de overstap naar sim only maken. Dat kan je op jaarbasis heel veel geld besparen. De aankoop van een telefoonhoesje heb je dus in een mum van tijd terugverdiend. Bestel jouw hoesje daarom vandaag nog bij een van de betere online aanbieders.

Personnel