man using stylus pen for touching the digital tablet screen

Een dagelijkse nieuwtje voor jou

Iedere dag weer iets nieuws lezen? Dan is dit het platform voor jou. Claire deel dagelijks haar avonturen en nieuwtjes. Op haar blog vertelt ze haar leven als mama, deelt ze haar tips en haar opvoeding advies. Zit jij ook in een sleur na werk en heb je moeite met je gedachte te ontspannen en even niet meer aan werk te denken. Ben je de hele dag door druk bezig met van alles en niks tegelijk in je hoofd? Dan is het echt geen verkeerde keuze om af en toe even een stukje te lezen. Je leert nieuwe dingen en wie weet vind je nog wel leuke tips die jou kunnen helpen om meer rust uit je avonden en weekenden te halen. Op de website leer je van alles over kids en het leven als een moeder. Het platform wil graag mensen bij elkaar brengen om er samen iets moois van te maken. Mensen te helpen en nieuwe dingen te leren. Ideaal toch? Ik ben meteen een kijkje gaan nemen en was verbaasd over hoe leuk ik het vond. Ik betrapte mezelf erop dat ik stiekem best veel aan het lezen was terwijl dit normaal niet helemaal mijn ding is.

Tips en tricks

Het is niet niks, moeder zijn. Voor veel vrouwen valt dit soms zwaar en voelt het alsof ze de enige zijn op de wereld en dat ze alles zelf moeten doen. Maar dit is niet altijd waar, moeders zijn sterk en verdienen zelf ook rust. Hoe je die rust krijgt is vaak heel makkelijk maar ligt niet altijd voor de hand. Problemen met de opvoeding van je kinderen en weet je niet waar je heen moet voor tips? Dan ben je op het juiste adres. Iedereen is anders natuurlijk en dit geldt ook voor kinderen. Elk kind heeft zijn eigen opvoeding nodig. De een wil iets meer aandacht en de ander wilt het graag zelf uitzoeken. Daarom blijven tips ook echt alleen tips en moet je dit verder zelf uitproberen en aanpassen zodat het werkt in jouw familie. Echter kan de blog je wel enorm helpen je visie te verbreden en je op nieuwe ideeën te brengen. Het kan je soms hulp bieden wanneer je dit echt nodig hebt. Maar wat vertelt Claire dan allemaal? Claire vertelt je alles over het ouderschap en opvoeding. Persoonlijke ontwikkelen en hoe jij je als moeder op een goede manier kunt ontwikkelen. Daarnaast komen en zo nu en dan leuke interviews met andere moeders online waarin zei vertellen hoe zijn sommige problemen aanpakken. Door deze informatie te delen kunnen we samen leren en samen groeien als moeder.

Extra tijd

Door zo nu en dan even iets te lezen en uit de sleur te komen krijg je ook meer tijd en rust in je hoofd voor andere dingen. Je kunt nu in de avond nog iets doen, voorheen was je wellicht moe of wou je helemaal niks meer doen na een werkdag. Nu kun je nog een filmpje kijken of langs vriendinnen. U kunt een weddenschap plaatsen op betFIRST. Of je kruipt nog even in bad met een muziek aan en komt helemaal tot rust. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen interesses, ga jij liever iets leuks doen met je kinderen of met vrienden? Wat houd je tegen, na de werkdag begint je dag pas echt en kun je genieten van de vrije tijd die je hebt. Lig niet de hele dag op bed. Dan gaat de tijd snel en is het voor je het weet weer tijd om te werken. Het is belangrijk om hier zelf achter te komen wat jouw lichaam wilt na een werkdag, probeer nieuwe dingen uit tot je iets passends vindt.

Personnel