Het Anker biedt wereldklasse van eigen bodem

Bijna honderd jaar ervaring maakt dat de Nederlandse zitmeubels van Het Anker zich wereldwijd kunnen meten met de top van de meubelbranche. Met export naar meer dan 30 landen zet Het Anker niet alleen zichzelf, maar ook Nederland als meubelland op de kaart. En Nederlanders kiezen zeker niet alleen vanuit chauvinistisch oogpunt voor het Anker; naast de variatie en kwaliteit levert ook de zeer aantrekkelijke prijs van het Anker zijn faam op.

1. Eigen productie

Het grootste deel van de collecties worden in eigen huis ontworpen en geproduceerd. Om de feeling met de markt constant te waarborgen, komen ook regelmatig (inter-)nationaal bekende ontwerpers hun ideeën delen en de trends doornemen. Maar van ontwerp tot productie, van stikken tot stofferen, alles gebeurt in eigen beheer.

2. Herkenbare signatuur

Eén van de specialiteiten bij Het Anker is de verwerking van leer. De ruime keuze aan leersoorten is afkomstig van gerenommeerde Italiaanse looierijen. De stoere en met-de-hand-geschuurde leersoorten dragen nadrukkelijk bij aan de herkenbare stijl en werd belangrijk element geworden van onze signatuur. Natuurlijk zijn er ook opties te over met keuzes uit de uitgebreide stoffencollectie. Voor iedere stijl en voor elk meubel weet Het Anker een passende bekleding te bieden.

3. Ruime keus

De collectie van het Anker biedt een ruime keus uit verschillende stijlen. Van strak en modern tot klassiek en van chique tot industrieel. Als specialist in zitmeubelen is er altijd een ruime keuze aan losse banken, hoekbanken, eetkamerstoelen en –banken en diverse (relax-)fauteuils. Een Ankerbank of –stoel is altijd comfortabel, van topkwaliteit en betaalbaar. Kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en service zijn sleutelwoorden; daarmee bouwde Het Anker zijn feilloze reputatie in binnen- en buitenland op.

4. Kennismaken

Er zijn veel mogelijkheden om je online te laten inspireren door het aanbod van prachtige banken, stoelen, fauteuils en meer. Maar om ze echt te zien, ruiken of voelen, kies je het best voor één van de betrouwbare partners van Het Anker. Stuk voor stuk meubelwinkels die net als Het Anker topkwaliteit en vergaande service hoog in het vaandel hebben. Comfort en kwaliteit zijn de basis, uiteindelijk is het jouw beleving die het laatste zetje moet geven!

Personnel