Een weekendje weg met de vrouwen

Het is weer tijd voor het jaarlijkse vrouwenweekendje. Ieder jaar ga je met je vriendinnen een weekendje ergens naartoe. Girls only, het hele weekend heerlijke meidenpraat en weer even echt met de girls onder elkaar. Voor het weekendje weg wordt altijd van alles geregeld van overnachting tot de uitjes die er gedaan worden. Maar voordat dat zover is, is het tijd voor de voorpret. Waar gaan jullie heen? Wordt het naar het buitenland of blijven jullie in Nederland? Als dat eenmaal vast staat is nog eens de vraag of jullie in een hotel slapen of op een camping. Dus datum geprikt? Plannen maar! Nog op zoek naar tips? Lees dan verder, wie weet doen jullie nog wat inspiratie op.

De Veluwe

Qua bestemmingen in Nederland is dit er eentje die bij zeer veel mensen hoog op het lijstje staat, waar veel mensen vaak heen gaan. Zin om een weekendje veel te wandelen en te fietsen? Dan is de Veluwe geschikt voor jullie. In de Veluwe zijn prachtige accommodaties. Er liggen parken, maar ook huisjes en campings. Liever een museum bezoeken? Ook die zijn op de Veluwe te vinden of in de buurt ervan. Zo kan je naar het Nederland Openluchtmuseum in Arnhem, maar ook naar het Bakkerijmuseum waar van alles te zien is over bakken. Ontdek ook de prachtige paleizen zoals Paleis Het Loo.

Volkswagenbusje

Liever op avontuur? Huur dan een Volkswagen busje die omgebouwd is naar een camper. Een unieke ervaring, want op deze manier kunnen jullie Nederland ontdekken op wielen. Trek de luifel open op een mooie bestemming, haal de klapstoeltjes naar buiten en genieten maar. Het is zelfs mogelijk om een tentje naast de camper te zetten. Let er dan wel op dat er een luchtbed wordt meegenomen, op de grond slapen is niet zo fijn. Tegenwoordig heb je hele fijne luchtbedden. Zo heb je het luchtbed met ingebouwde pomp. Scheelt je weer een hoop gedoe, want het luchtbed met ingebouwde pomp is in een mum van tijd ready.

Strand

Zijn jullie echte strandlovers? Overweeg dan eens een overnachting aan het strand. Blijf je in Nederland? Dan kan je dit doen op bijvoorbeeld de Waddeneilanden. Wordt wakker met de zonsopgang en geniet van het kijken naar de zee. Maak een lange wandeling over het strand en plof ’s avonds heerlijk neer op het terras. Overdag kunnen jullie natuurlijk heerlijk zonnen op het strand. Sun, sea en fun gegarandeerd.

Personnel