Een strijkvrij overhemd is het ideale cadeau voor jouw man

Vrouwen zijn over het algemeen net even wat meer modebewust dan de mannen. In de meest extreme gevallen is het zelfs zo dat de vrouw zich meer bekommert over de outfit van de man dan de man zelf, uitzonderingen daargelaten. Het is gelukkig voor veel mannen dan ook geen enkel probleem om het kledingadvies van hun partner aan te nemen. Wil jij graag dat je partner er ook goed en netjes uitziet dan is een overhemd een origineel en leuk cadeau om te geven. Overhemden zijn al sinds jaar en dag erg populair en kunnen zowel in een zakelijke context, als ook in een casual setting gedragen worden. Door je man een strijkvrij overhemd te geven weet je zeker dat zijn shirt er altijd goed uitziet en heb je er zelf ook geen extra werk van met het strijken!

Strijkvrije overhemden zijn van steeds betere kwaliteit en nu ook verkrijgbaar in 100% katoen

De kreuk- en strijkvrije overhemden worden gemaakt met de toevoeging van synthetisch materiaal, waardoor de shirts zowel tijdens het dragen, alsook na het wassen niet beginnen te kreuken. Dit zit in het materiaal zelf en blijft ook zo gedurende de levensduur van het overhemd. Het strijkvrije overhemd is niet helemaal nieuw en bestaat al een tijdje. Het is echter wel zo dat er tegenwoordig een stuk meer strijkvrije overhemden op de markt zijn van aanzienlijk betere kwaliteit. Een van de merken die vol inzet op strijkvrij zijn, is Seidensticker overhemden. Maar ook andere merken hebben een steeds groter assortiment strijkvrije overhemden. De nieuwste overhemden zijn beschikbaar in diverse soorten en pasvormen en ventileren bovendien ook goed erg goed en zijn steeds vaker gemaakt van katoen. Een van de grootste nadelen van het overhemd is natuurlijk het strijken en alle tijd die je hiermee kan besparen door te kiezen voor een strijkvrij overhemd is natuurlijk een groot voordeel. Wanneer de shirts niet te heet (lees: niet boven de 40 graden) gewassen worden, blijven deze zeer lang in perfecte conditie.

Bespaar jezelf de frustratie van het strijken en laat jouw man er sexy uitzien

Het is geen geheim en veel vrouwen zijn het erover eens dat een man in een net overhemd net even wat meer uitstraling heeft en voor een sexy look zorgt dan een t-shirt of trui. Als het aan de dames lag droegen mannen dan ook een stuk vaker een overhemd. Er is niets frustrerender dan ’s avonds laat na een dag werken nog moeten strijken, omdat je partner zijn overhemd weer smerig heeft gemaakt en deze na het wassen gekreukt is. Geef je man vandaag nog een strijkvrij overhemd cadeau en geniet van jouw man met een sexy look en bespaar jezelf de frustratie van het strijken!

Update: het is nu ook mogelijk om het strijken zelf iets minder vervelend te maken. Zo kun je vandaag de dag bijvoorbeeld strijken zonder strijkplank. Dit maakt de taak om een overhemd te moeten strijken al weer iets minder onoverkomelijk.

Personnel