Een romantisch interieur? Zo boks je dat voor elkaar!

Straalt je interieur weinig bijzonders uit? Ben je toe aan wat nieuws en op zoek naar een bepaalde stijl? Voor veel vrouwen is dit een grote wens: je stulpje omtoveren tot een romantisch paleis. Waar je bij thuiskomst geraakt wordt door de pijl van Cupido. Het lijkt een gigantische uitdaging maar met een paar slimme trucs haal je binnen no time de liefde in je huis.

Kleuren bepalen een groot deel!
Kleuren zijn super bepalend voor de sfeer in een ruimte. Kies vooraf een palet samen met kleuren die jij per se terug wilt zien. Kleuren die geïnspireerd zijn door natuurlijke elementen als koraal en mineralen passen helemaal thuis in een romantisch interieur.

Romantische accessoires
Plof samen met je geliefde op de bank en kruip lekker onder een dekentje. Vergeet de sierkussens niet. Sierkussens zijn gemakkelijk te vervangen, zo verveelt een avondje bankhangen nooit! Vecht samen uit wie de kampioen van het kussengevecht is.

Essentieel voor jouw romantische interieur zijn natuurlijk kaarsjes. Niets is zo romantisch dan onder kaarslicht samen tot in de kleine uurtjes genieten van een fles wijn. Groepeer kleuren kaarsen die jij bij elkaar vindt passen voor de optimale romantische ervaring

Meubilair dat niet mag ontbreken
We kaartten hem al eerder aan, de loveseat. Hier brengen jullie samen de meeste tijd door dus zorg dat het zitcomfort fantastisch is! Bijzettafeltjes zijn natuurlijk hartstikke sfeervol en dus zeker een must-have in jouw interieur. Denk hierbij ook aan de kleuren die eerder besproken zijn. Schroom niet om wat kleurcontrast in het meubilair aan te brengen. Dit zorgt voor een spannende look!

Sssst, gordijnen dicht
Iets wat absoluut niet mag ontbreken is een huis dat romantiek ademt is privacy. Je wil natuurlijk niet dat Jan en alleman naar binnen gluurt als jullie samen aan het bijkomen zijn van een lange dag. Kies daarom de juiste raamdecoratie. Wij bevelen linnen gordijnen aan: deze gordijnen beperken het zicht naar binnen maar laten toch voldoende daglicht door. Vind je lichtinval niet belangrijk en staat sfeer bij jou op de eerste plaats? Ga dan voor vouwgordijnen. Rol de gordijnen dicht wanneer de zon ondergaat en relaxen maar!

Personnel