Een goede tas is altijd een goede aankoop!

Waar zouden we zijn zonder tas? Hoe zou je je sleutels, je mobiel, je mondkapje en je pakje zakdoekjes meenemen zonder tas? In de winter is dat nog wel te doen. In een dikke winterjas zitten vaak voldoende zakken, maar wat nu als je een dun jurkje aan hebt deze zomer? Als het echt te warm is voor een jas of een broek met zakken? Dan zul je dus een tas bij je moeten hebben. Maar voor wat voor tas ga je?

Een tas voor alleen de belangrijkste zaken

Je kunt met weinig toe in de zomer. Als je je pinpas, je mobiel en je sleutels maar bij je hebt. En natuurlijk een mondkapje, maar dat neemt maar weinig ruimte in beslag. Een kleine clutch, zoals van Alexander McQueen is dan een goed idee. Zo’n klein tasje houd je gewoon vast in één hand. Er zijn ook clutches te vinden met een schouderhengsel, dan heb je je handen vrij.

Een tas voor iets meer spulletjes

Wil je, behalve je pinpas, je mobiel, je sleutels en je mondkapje, meer meenemen? Bijvoorbeeld je complete portemonnee of een flesje desinfectiemiddel om je handen zonder water te kunnen wassen? Vind je het fijn om een tas te hebben waar je meer ruimte in hebt?  Dan kun je waarschijnlijk toe met een handtas van een klein formaat. Het handige aan zo’n handtas is dat er meerdere vakjes aan de binnenkant en ook vaak aan de buitenkant zitten. Zo kun je heel georganiseerd op pad en weet je al je spullen gemakkelijk terug te vinden. Kijk bijvoorbeeld eens bij Valentino tassen. Deze tassen zijn er in verschillende maten, modellen en kleuren.

Een tas voor je laptop

We zouden het bijna vergeten, maar er moet zo af en toe ook echt nog even gewerkt worden. Nu is thuiswerken al volledig ingeburgerd, maar je kunt natuurlijk net zo goed je laptop meenemen naar het strand om daar lekker te gaan werken. Een goede laptoptas is dan wel belangrijk. De laptop moet goed beschermd meegenomen kunnen worden en er moet ook ruimte zijn voor de verschillende accessoires als je oplader en de muis. Laptoptassen zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Zo kun je een laptop-rugtas aanschaffen voor als je op de fiets naar je andere werkplek gaat.

Een tas om alle babyspulletjes in mee te nemen

Wanneer je een kindje hebt, dan weet je dat zo’n kindje meer nodig heeft dan in een clutch, een handtas of zelfs een laptoptas kan. En dus zul je aan een luiertas moeten beginnen. Gelukkig zijn er ook érg hippe luiertassen te koop en kan je deze tas gebruiken tot je kind al lang uit het luier-stadium is.

Met welke tas ga jij deze zomer op pad?

Personnel