De mooiste accessoires om aan je arm de laten prijken

Nu de zomer er bijna aankomt, is het weer tijd om de tops met korte mouwen (of misschien zelfs zonder) weer uit de kast te halen. Dat betekent dat je armen en polsen weer een stuk meer gezien gaan worden, en dat het dus de perfecte gelegenheid is om eens uit te pakken met accessoires aan je arm. Benieuwd welke accessoires, zoals een Cluse horloge, aankomend jaar echt niet mogen missen uit jouw garderobe?

Schakelarmband

Een schakelarmband is al jaren een ontzettend populair sieradenstuk. Het is namelijk een echte klassieker: vaak uitgebracht in de vorm van een opvallende gouden armband. Hierbij zijn meerdere schakels aan elkaar geplaatst, waardoor je één armband overhoudt. Een stuk waarbij je je geen zorgen hoeft te maken of je erop uitgekeken raakt, omdat deze nooit out of style zal gaan.

Telefoonketting

Je kunt je telefoon gemakkelijk bij je dragen door een telefoonketting aan je hoesje te bevestigen. Hier heb je vaak korte kettingen waardoor je je telefoon aan je hand of je pols kan dragen, of langere kettingen waarbij je telefoon als cross body tas kan fungeren. Zo kun je je telefoon altijd bij je dragen, maar heb je wel je handen vrij. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze mooie exemplaren van Ateljé, opgericht door Yara Michels.

gold and white flower ornament

Horloge

Een horloge, zoals de populaire modellen van Cluse, is echt een accessoire wat niet aan jouw arm mag ontbreken. Vroeger werd het veel gebruikt om op de hoogte te kunnen blijven van de tijd, maar nu iedereen standaard een telefoon op zak heeft is dit natuurlijk niet meer nodig. Toch blijft een horloge een ontzettend mooi accessoire, wat de moeite waard is om te investeren. Het wordt namelijk heel vaak doorgegeven als cadeau aan kinderen en soms zelfs kleinkinderen. Ook een beetje zuinig op zijn, dus.

Arm cuffs

Arm cuffs zijn een type accessoire wat je eerst vooral op festivals zag, maar wat tegenwoordig steeds vaker gedragen wordt door mensen die hun arm een klein beetje willen versieren. Hierbij bevestig je een verstelbare armband aan je bovenarm. Vaak zijn deze armbanden een beetje buigpaar, waardoor hij gemakkelijk strak genoeg zit om niet meer af te zakken. Perfect voor een avondje uit.