De wintertrends van 2021

De koude winter staat weer voor de deur, en daar moet onze garderobe natuurlijk goed op aangepast zijn. Laat je favoriete zomertruitje maar in de kast, want in deze blog vertellen we jou een paar modetrends op het gebied van winterkleding zoals truien en broeken, waardoor je nu nooit meer kou hoeft te vatten!

De geribbelde trui

Deze trui is erg populair en bovendien lekker warm. Je kunt ze in allerlei varianten bestellen. Denk aan een strakke coltrui of een heerlijke oversized trui. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid bent op de winter en dat je het waarschijnlijk helemaal niet koud gaat krijgen!

De spencer

Ook de spencer is weer terug van weggeweest. Dit is een trui zonder mouwen, die je over een ander kledingstuk aan kunt doen zoals een blouse. De spencer zorgt ervoor dat je extra warm blijft. Ook deze is er weer in allerlei varianten te vinden. Zo kun je kiezen uit een spencer met een V-hals, een spencer met een ronde hals, knopen of met een rits. Genoeg keuze dus!

De trui met rits

Je hebt hem vast weleens voorbij zien komen, een trui met een rits aan de bovenkant. Door deze rits kun je zelf kiezen hoe dicht je de trui wilt hebben. Door de rits open te doen creëer je een leuke kraag voor je trui, en door hem dicht te doen creëer je een warme col! Hoe handig is dat!

Coltruien

Coltruien en turtlenecks blijven mooi! Deze zitten mooi aan je nek aangesloten, waardoor je geen koud briesje langs je nek zult voelen. We gaan ze nog veel zien deze winter!

Gebreide broeken

Ook gebreide broeken worden steeds meer populair. Denk aan een mooie flared pants. Deze kun je krijgen in veel verschillende kleuren en is erg warm en zacht aan je benen! Heerlijk om de winter mee door te komen.

Een trui met pofmouwen

Deze heerlijke truien zijn voorzien van een pofmouw. Deze truien zijn erg vrouwelijk en bovendien erg warm! Heb jij hem al in je kast liggen?

Wil jij de inhoud van je kledingkast een keertje vernieuwen of is jouw kast nog niet helemaal compleet met de allermooiste en warmste wintertrends? Dan heb je geluk, want je kunt tegenwoordig erg veel inspiratie doen op het internet. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op een website zoals Sans Online en haal daar je inspiratie uit voor je nieuwe garderobe!

Personnel