De voordelen van een iPhone refurbished

De iPhone refurbished is om veel redenen een zeer populaire aankoop. Ten eerste zijn refurbished iPhones een stuk goedkoper dan een gloednieuwe iPhone. Een refurbished iPhone is dan ook een geweldige manier om geld te besparen. Een andere reden is dat refurbished iPhones met garantie worden geleverd. Het is ook een goede manier om de milieu-impact van de telefoon te verminderen. De opgeknapte telefoon heeft een nieuwe batterij, een nieuwe buitenschaal en een nieuwe printplaat, maar de interne componenten zijn hetzelfde. Een zo goed als nieuwe telefoon dus, maar dan voor een prijs die veel beter te behappen is!

Kan ik ook bij refurbished kiezen voor een bepaald type iPhone?

Jazeker! Je hebt, ook als je gaat voor refurbished, de keuze uit veel verschillende types. Zo is er de refurbished iPhone 8. Met dit type refurbished iPhone heb je direct het meest populaire type te pakken. De iPhone 8 is op de markt gekomen in 2017 en was de opvolger van de iPhone 7. Het grote voordeel van de iPhone 8 is dat deze draadloos op te laden is, dit komt door de glazen achterkant die bij dit type is geïntroduceerd. De refurbished iPhone 8 is in vier kleuren te koop: rood, goud, zilver en grijs.

Of ga voor een iPhone X refurbished. 2017 was een goed jaar voor iPhones: ook de iPhone X is in dat jaar gelanceerd. Dit type is nog net weer een tandje luxer dan de iPhone 8. Deze iPhone X is voorzien van een energiebesparend OLED scherm en heeft als afwerking een roestvrijstalen rand.

Is iedere refurbished iPhone in dezelfde (nieuw) staat?

Er zijn verschillende gradaties aangemaakt om aan te geven in welke staat de iPhone is die jij gaat kiezen. Je kunt hierbij kiezen uit zo goed als nieuw, licht gebruikt en zichtbaar gebruikt. Afhankelijk van je budget kan het heel verstandig zijn om te gaan voor een licht gebruikt of een zichtbaar gebruikt exemplaar. Deze werken net zo goed als de goed als nieuwe iPhones, maar zien er misschien iets minder mooi uit.

Gun jezelf zo’n mooie iPhone!

Een iPhone is niet alleen erg mooi om te zien, het is ook de meest gebruiksvriendelijke mobiel. Wanneer je gaat voor een refurbished iPhone, dan betaal je dus maar een fractie van het bedrag dat je zou betalen voor een nieuwe. De refurbished iPhone werkt wel gewoon op alle netwerken. Je koopt een refurbished iPhone simlock-vrij. Bestel je deze via bovenstaande site? Dan krijg je er ook nog eens een gratis hoes én een screenprotector bij. Dat is nog eens een goede deal!

Personnel