Beroemde vrouwen en hun auto

Wat voor auto rijden beroemde vrouwen? Wij hebben een aantal beroemde vrouwen samen met hun auto in een lijstje gezet. Want dat een stoere grote bak alleen voor mannen is weggelegd is natuurlijk allang verleden tijd. Toch? Lees snel verder!

Er zijn inmiddels genoeg vrouwen die shinen in een Rolce Roys, Ferrari of flinke Mercedes. Ook Nederlandse vrouwen kunnen er wat van. Wij hebben een aantal bekende vrouwen op een rijtje gezet die toch mooi in het bezit zijn van een dure bolide.

Linda de Mol & haar Porsche 911 Carrera

Misschien wel de bekendste vrouw van Nederland rijdt rond in een prima voertuig. Zo wordt haar vermogen geschat op 23 miljoen euro en hoeft ze dus zeker niet in een kleine auto te rijden. Momenteel rijdt ze rond in een Porsche 911 Carrera. Voorheen reed ze al een Range Rover en een BMW X. Maar tegenwoordig rijdt ze toch liever in haar Porsche door de straten van Hilversum.

Kim Feenstra & haar Porsche 911 4S Cabrio

Kim Feenstra is een topmodel en daar hoort natuurlijk wel een goede auto bij. Zo heeft Kim gekozen voor een cabrio. Op deze manier kan ze heerlijk geniet van het lekkere weer. Misschien vraag jij je af: wat kan ik lenen om ook zo’n mooie auto te rijden. Er zijn zeker mogelijkheden om een lening af te sluiten zodat jij een duurdere auto kan rijden.

Monica Geuze & haar Range Rover

Natuurlijk heeft Monica Geuze een dikke bak. Op Youtube is zij de nummer één vrouwelijke Youtuber. Alle redenen om dus niet meer in eenkleine auto rond te rijden. Ook zien we dat steeds meer mensen een exclusieve of dure auto kunnen aanschaffen. Zo zie je ook veel Youtubers die met flinke bolides rondrijden.

Sylvana IJselmuiden & haar Audi RS 6

Wanneer je Dumpert zegt zeg je Sylvana IJselmuiden. Naast dat ze goed gebekt is heeft ze ook behoorlijk wat verstand van auto’s. Ze rijdt zelf rond in haar droomauto namelijk de: Audi RS 6. Deze sportauto is extreem snel en ze scheurt er met alle liefde in rond. Zij heeft haar auto zo kunnen aftikken, maar jij hebt waarschijnlijk een auto financiering nodig. Dit is helemaal niet gek, en er zijn tal van mogelijkheden voor goede financieringen. Zodat jij uiteindelijk ook in een dikke bak over straat kan.

Weten welke dure auto er bij jou past? Je leest het hier!