5 Leukste ideeën voor een ladies night thuis

Het is tijd voor wat quality time met je beste vriendinnen. Jij hebt de organisatie op je genomen maar bent nog op zoek naar leuke ideeën om er een geslaagde avond van te maken. In dit artikel inspireren we je graag. Wat dacht je bijvoorbeeld van een thema-avond, een foodfestijn, of een pyjamaparty? Bekijk snel wat we allemaal voor je hebben bedacht: de 5 leukste ideeën voor een ladies night in eigen huis.

Koppel een thema aan de avond

Koppel een thema aan jullie Ladies Night. Zoals 1001 nacht, een specifiek land zoals Italië, of een film als James Bond. En pas daar de invulling van de avond helemaal op aan. Ga je voor het James Bond thema? Zet dan bijpassende muziek op, haal wodka martini in huis (‘shaken, not stirred’), en breng een digitaal bezoek aan het live casino. Daar kun je zelfs op afstand gewoon tafelspellen spelen, zoals blackjack, roulette en poker. Kun je achter de schermen met zijn allen de beste tactiek bespreken en wie weet houden jullie er nog een leuk geldbedrag aan over. Tijd over? Vergeet dan niet de films te kijken!

Maak er een foodfestijn van

Wat is er nou leuker om te doen met je vriendinnen, dan je helemaal vol vreten met lekker eten? Maak van je Ladies Night een foodfestijn en laat iedereen iets maken. Zorg dat er voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten zijn en maak er vervolgens een compleet buffet van. Bijpassende wijnen? De lekkerste theesoorten? Ja hoor, koppel er gerust een wijnproeverij én een high tea aan vast. Tipje van een ervaringsdeskundige: neem voldoende tijd om alles te verorberen. Zet een kaarsje aan en een lekker muziekje en creëer een relaxte sfeer om jullie buikjes helemaal rond te eten.

Organiseer een pyjamaparty

Wat is er nou leuker dan een pyjamaparty houden? Precies zo als vroeger. Haal je oude DVD’s boven water. Zoals die van Lizzie McGuire The Movie, High School Musical 1, 2, én 3 en niet te vergeten alle films van The Olsen Twins. Zet een 90’s of zeros playlist op en krijs mee met gouden nummers van girlbands zoals The Pussycat Dolls, The Sugarbabes en Destiny’s Child. En sla de alcoholische versnaperingen in, waar het ooit allemaal mee begon. Passoa jus, Malibu cola en rode wodka Red Bull bijvoorbeeld. Hmmm, zo reis je samen even terug naar die goede oude tijd.

Houd een spelletjesavond

Houd eens een ouderwetse spelletjesavond. Spellen als Monopoly, Party&Co en 30 Seconds staan garant voor een avond vol plezier. Maar je kunt natuurlijk ook creatiever zijn en je eigen spellen organiseren. Wat dacht je van een Wie is de Mol-spel dat je zelf hebt voorbereid? Ranking the Friends met je eigen vriendinnen? Of oldschool bingo? Heb je meteen een goede reden om je kasten eens te legen en die cadeaus waar je nooit om hebt gevraagd aan een ander door te geven. Geurkaarsen, douchepakketten en belachelijke hebbedingetjes doen het uitstekend als prijzen.

Ga voor een erotische ladies night

Oké, oké, onder één idee kunnen we natuurlijk niet uit. Als je in plaats van een meidenavond of girls night écht een ladies night wilt houden, dan is er maar één goede optie. En dat is een échte Ladies Night Party houden. Tijdens zo’n avond komt er een consulent langs bij jou en je vriendinnen met koffers vol erotische speeltjes en gadgets. Ze laat alles zien, legt uit hoe het werkt en vervolgens mogen jullie de producten bekijken, aanraken en sommige zelfs uitproberen. Dat wordt gegarandeerd lachen, gieren en brullen. En wie weet brengt het je weer op nieuwe ideeën voor in de slaapkamer.

Personnel