vakantiehuizen Belgie

3 voordelen van een vakantie naar België

Verkies je Spanje boven België? Niet lang meer, want ook België wordt ieder jaar weer populairder als het gaat om vakantiebestemmingen kiezen. De Belgen hebben veel te bieden, en het is dan ook niet voor niets dat er veel vraag is naar vakantiehuizen in de mooiste gebieden van het land. Wil jij weten waarom dit vakantieland zo geliefd is? Hier vind je 3 voordelen van een vakantie naar België. Wie weet heb je hierna geen twijfels meer en kun je direct een vakantie boeken naar het prachtige land van onze zuiderburen.

1: Niet te ver van huis

Een vakantiehuis België huren heeft tal van voordelen. Een hiervan is dat je altijd dicht bij huis bent. Wanneer je met het vliegtuig naar het zuiden van Europa vliegt ga je niet zomaar terug. Hoewel het bijna nooit nodig is om tijdens je vakantie terug te gaan, is het toch een prettig idee dat je altijd terug kunt rijden. De rit duurt niet lang en dit is ook voor kleine kinderen goed vol te houden. Hiervoor in de plaats krijg je een schitterend vakantiehuis waar iedereen zich de hele vakantie kan vermaken.

2: Veelzijdig en internationaal

Het is slechts een paar uur rijden vanuit Nederland, maar toch heb je een echt vakantiegevoel. Dit komt doordat België een veelzijdig en internationaal land is. Zo spreken ze Vlaams/Nederlands, en dit is een groot voordeel, omdat je hiermee een taalbarrière voorkomt. Ook spreken ze Frans en Belgisch met allerlei dialecten. Daarnaast is België ook erg veelzijdig: er zijn steden die een historisch gevoel oproepen, zoals bij Amsterdam, maar er zijn ook moderne steden. Verder is ook het landschap heel divers. Vooral richting de Belgische Ardennen is het net alsof je in Frankrijk of Zwitserland bent.

3: België is voor iedereen bereikbaar

Wanneer je plannen hebt om met de hele familie of een grote vriendengroep op vakantie te gaan, kan het voorkomen dat niet iedereen ver weg kan. Er zijn mensen met vliegangst, mensen die vanwege belemmeringen niet kunnen vliegen of simpelweg niet ver weg willen. Dan is België een ideale bestemming. Het is goed te rijden vanuit Nederland, en daarnaast vind je hier tal van grote huizen. Boek een vakantiehuis voor 10 personen of meer voor een geslaagde vakantie bij de zuiderburen. Er zijn luxe villa’s met privézwembad die een verblijf in België zeer aangenaam zullen maken.

Personnel