10 tips om een ​​goede Huawei Matebook 16s i7 nog beter te maken

Als je op zoek bent naar een high-end laptop met veel kracht en een stijlvol design, dan is de matebook 16s i7 een uitstekende keuze. Hier zijn 10 manieren om je nieuwe laptop nog geweldiger te maken!

Gebruik het met een matebook 16s i7

Gebruik het met een matebook 16s i7.

Hoewel het niet de snelste pc is, is de Huawei matebook 16s i7 nog steeds redelijk goed voor gaming, zolang je Fortnite of Overwatch niet probeert uit te voeren op ultra grafische instellingen. Als je op zoek bent naar iets dat betrouwbaar en krachtig genoeg is om je games op middelhoge instellingen te spelen, dan is dit apparaat een solide keuze.

Upgrade naar Windows 10 Pro en ontvang gratis een matebook 16s i7

U kunt gratis upgraden naar Windows 10 Pro.

Als u een Microsoft-gebruiker bent, is de kans groot dat u een productsleutel van Windows 10 bij de hand hebt. Zo niet, maak je geen zorgen: je kunt je Microsoft-account gebruiken om gratis te upgraden naar Windows 10 Pro (en daarbij een matebook 16s i7 te pakken te krijgen).

Om dit te doen:

Log in op uw Microsoft-account door naar https://login.microsoftonline.com te gaan en uw inloggegevens in te voeren wanneer daarom wordt gevraagd.

Klik op “Aanmelden in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer “Ik ben mijn wachtwoord vergeten” in het vervolgkeuzemenu dat ernaast verschijnt. Voer uw e-mailadres of telefoonnummer in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen; klik vervolgens op Volgende wanneer u wordt gevraagd door een e-mail met aanvullende instructies over hoe u deze stap het beste kunt uitvoeren; herhaal deze stappen totdat u weer succesvol bent ingelogd op uw account met volledige toegang!

Til je Huawei matebook 16s i7 naar een hoger niveau met deze essentiële upgrades

Je weet dit misschien al, maar samen met het toetsenbord en het trackpad op je Huawei matebook 16s i7 kun je een muis gebruiken om je efficiëntie en comfort te vergroten. Dit geldt vooral als u met ontwerpsoftware of gaming werkt.

Als je nog verder wilt gaan, zijn er tal van accessoires die je kunnen helpen om je Huawei matebook 16s i7 nog beter te maken dan hij al is:

Gebruik een muismat onder de laptop, zodat wanneer u over vlakke oppervlakken zoals tafels of bureaus veegt, deze niet over de cursor springt. Het helpt ook om vegen van het scherm te houden die anders zonder een scherm zouden gebeuren!

Gebruik de Huawei matebook 16s i7 als een professional

Gebruik hem voor je werk: Of je nu een grafisch ontwerper, schrijver of programmeur bent, de Huawei matebook 16s i7 is een geweldig apparaat om je werk gedaan te krijgen. U kunt eenvoudig meerdere vensters tegelijk openen en ze allemaal op uw scherm zien, zodat u niet steeds tussen tabbladen hoeft te wisselen om toegang te krijgen tot alle benodigde bestanden.

Gebruik hem voor school: als je een student bent die iets als techniek of architectuur studeert, dan is deze laptop ook ideaal vanwege het extreem draagbare formaat (slechts 0,63 inch dik), waardoor het veel gemakkelijker is om hem over de campus te dragen dan om een ​​grotere laptop mee te slepen. laptopmodel zou zijn.

Gebruik hem voor creatieve projecten: Eindelijk, en misschien wel het belangrijkste, heeft deze computer veel kracht met zijn Intel Core i7-processor en 16 GB RAM, zodat gebruikers allerlei soorten inhoud vanaf het begin kunnen creëren, of ze nu een artikel schrijven of video’s bewerken beelden van hun laatste vakantiereis naar het buitenland!

Accessorize de Huawei matebook 16s i7 om hem nog nuttiger te maken

De Huawei matebook 16s i7 is een geweldige laptop. Maar het is niet perfect, en er zijn een paar dingen die je kunt doen om het nog beter te maken.

Als het net te groot voor je is, overweeg dan om je telefoon of tablet te gebruiken als afstandsbediening voor de laptop. Er zijn tal van opties beschikbaar, waaronder een app genaamd Remote Mouse die uw iOS- of Android-apparaat verandert in een draadloze muis en toetsenbord.

Als je meer poorten wilt dan wat de Huawei matebook 16s i7 standaard biedt, dan is het kopen van een USB-hub een gemakkelijke manier om ze snel (en goedkoop) toe te voegen. U kunt ook adapters krijgen die via uw HDMI-poort worden aangesloten, zodat u geen extra kabels hoeft te kopen – sluit ze gewoon rechtstreeks aan op uw bestaande kabels die al op de tv zijn aangesloten!

Til je productiviteit naar een hoger niveau met deze Huawei matebook 16s i7-accessoires

Wat uw behoeften ook zijn, u kunt Huawei matebook 16s i7-accessoires vinden die uw leven beter zullen maken. Als u op zoek bent naar een manier om uw werk georganiseerder en efficiënter te houden, overweeg dan om een ​​toetsenbordlade of dockingstation (of beide) te kopen. Deze worden rechtstreeks op de laptop bevestigd, zodat deze meer op een echte desktopcomputer lijkt.

Als u op zoek bent naar iets meer decoratiefs, dan zijn er tal van Huawei matebook 16s i7-accessoires die flair toevoegen zonder afbreuk te doen aan functionaliteit. Je kunt alles krijgen, van hoesjes met ingebouwde luidsprekers tot stylussen die op pennen lijken – en ze zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende kleuren!

Haal het meeste uit uw nieuwe Huawei matebook 16s i7 met deze verzameling tips en trucs

Als de Huawei matebook 16s i7 nieuw voor je is, of als je er gewoon meer uit wilt halen, hebben we 10 tips die je kunnen helpen om het nog beter te maken.

Upgrade naar Windows 10 Pro. Als u uw Huawei matebook 16s i7 upgradet van Windows 7 of 8.1, kunt u gratis upgraden met een geldige productsleutel (u vindt de uwe in de doos). En als dit de eerste keer is dat u een Windows-apparaat aanschaft, is er geen betere manier dan met het eigen besturingssysteem van Microsoft.2

. Ontvang gratis een matebook 16s i7 door u aan te melden voor een Office 365 Personal-abonnement met uw Microsoft-account en $ 35 uit te geven aan films, muziek of games via Xbox Games Pass vóór 31 maart 2020 om 23:59 uur

Hoe de Huawei matebook 16s i7 te gebruiken als een pro

Om uw Huawei matebook 16s i7 echt onder de knie te krijgen, moet u de verschillen tussen Windows 10 en de verschillende versies van Windows 10 Pro begrijpen.

Met Windows 10 Home kunt u alle functies van uw apparaat gebruiken. Het staat u echter niet toe de standaardinstellingen te wijzigen of bepaalde systeemcomponenten te bedienen.

Met Windows 10 Pro kunt u instellingen wijzigen en systeemcomponenten beheren, en lokale accounts maken in plaats van Microsoft-accounts om u aan te melden en bestanden te delen. Je kunt ook overal apps installeren in plaats van te worden beperkt door wat wordt aangeboden in de Microsoft-winkel (hoewel ze nog steeds hun eigen app-winkel hebben).

Haal het meeste uit uw nieuwe laptop met deze geweldige accessoires en add-ons.

U kunt het meeste uit uw nieuwe laptop halen met deze geweldige accessoires en add-ons.

Accessoires zoals hoesjes, schermbeschermers en opladers zijn allemaal verkrijgbaar bij Huawei om u een betere bescherming te bieden voor uw matebook 16s i7-laptop.

Andere toevoegingen zoals ventilatoren en toetsenborden kunnen de functionaliteit van uw huidige installatie helpen verbeteren.

Personnel