Zo stelt jouw geliefde zijn orgasme uit

Te snel klaarkomen is een veelvoorkomend probleem. We hebben het uiteraard niet over vrouwen, maar over mannen. Volgens onderzoeken komt premature ejaculatie bij ongeveer 14% van de mannen regelmatig voor. Zonde, want als vrouw krijg je daardoor amper de gelegenheid om van seks te genieten. De oplossing ligt met name bij de man zelf. Maar als vrouw kun je wel degelijk een ondersteunde rol vertolken om jullie relatie tussen de lakens te verbeteren.

Communiceren is de sleutel om te snel klaarkomen aan te pakken

Je hoort vaak dat goede communicatie tot de beste seks leidt. Helaas blijken velen onder ons nogal bescheiden. Dat geldt overigens niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen. Met name wanneer het om problemen gaat. Net zoals jij is je geliefde ongetwijfeld op de hoogte van het feit dat het allemaal wel wat langer mag duren. Door het bespreekbaar te maken begin je met het oplossen van het probleem. Stress is namelijk een belangrijke factor. Veel mannen voelen een enorme druk om in bed goed te presteren. Uiteindelijk heeft dat meestal een averechts effect. Waardoor premature ejaculatie alleen maar vaker voorkomt.

Neem rustig de tijd tijdens het voorspel

Vrouwen zijn over het algemeen te afwachtend in bed. Terwijl de meeste mannen ook niet direct experts zijn. Voor hen draait het vaak met name om penetratie. Als vrouw doe je het wellicht allemaal liever wat rustiger aan. Het blijkt dat voor mannen die te snel klaarkomen langer voorspel een uitkomst is. Voor vrouwen is het voorspel bovendien belangrijk om tot een orgasme te komen. Je slaat dus in feite twee vliegen in één klap door je partner hier en daar af te remmen en de leiding te nemen.

Klaarkomen uitstellen aan de hand van deze praktische tips.

Je partner laten oefenen om z’n orgasme uit te stellen

Uiteindelijk is premature ejaculatie een probleem van de man. Als vrouw ben je slechts in staat om je partner te helpen bij het vinden van de oplossing. Door te oefenen is het mogelijk om een orgasme uit te stellen. Dat doet hij bijvoorbeeld door te masturberen. Het is belangrijk dat tot een orgasme komen niet plichtmatig aanvoelt. Voor mannen is dat helaas het enige doel van masturbatie. Door rustig de tijd te nemen leert hij om meer en langer te genieten. Stop bijvoorbeeld met de stimulatie vlak voordat het orgasme niet meer uit te stellen is. Dankzij bewustwording en oefening is het wel degelijk mogelijk om wat te doen aan premature ejaculatie. Dat geldt dus ook voor jou en je partner.

 

Personnel