Waar moet je op letten bij het kopen van nieuwe eetkamerstoelen?

Heb je een mooie nieuwe eettafel gekocht? Dan is het ook tijd om passende eetstoelen te kopen. De eetkamerstoelen natuurlijk moeten passen bij de eettafel, maar het is het ook belangrijk dat ze fijn zitten. Er zijn veel soorten eetkamerstoelen en tegenwoordig is niks te gek. Naast heel veel soorten kleuren, zijn er ook veel materialen mogelijk. Ben je benieuwd waar je op moet letten bij het uitzoeken van nieuwe stoelen? Lees dan verder en kom erachter!

Meten is weten

Om te beginnen is het belangrijk om goed te meten hoe breed de tafel is. Want meten is weten! Ook al heb je nog zulke mooie eetkamerstoelen gevonden, wanneer deze niet om de eettafel passen dan sla je de plank mis. Bovendien is het ook van belang dat de stoelen onder de tafel passen. De hoogte van de tafel moet je dus ook zeker even opmeten. Wanneer je de afmetingen weet van de eettafel, kun je ook gelijk bepalen hoeveel stoelen je nodig hebt. Als je de afmetingen hebt kan je hier makkelijk op filteren, zo voorkom je dat je de verkeerde uitzoekt. Op deze manier weet je gelijk wat er mogelijk is in jouw situatie.

Stijl

Als je de maten goed hebt opgemeten en alle opties goed hebt afgewogen is het tijd om te kijken naar wat je mooi vindt. Tegenwoordig is er een enorm aanbod aan soorten eetkamerstoelen. De stijlen lopen uiteen  van modern industrieel, landelijk tot retro. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om deze stijlen te mixen. Naast stijlen combineren kan je er ook voor kiezen om verschillende kleuren te nemen, dit geeft een speels effect.

Mix en match

Welke stijl je ook kiest: eetkamerstoelen mixen kan altijd. Daar denken veel Nederlanders hetzelfde over, want het wordt steeds populairder. Er zijn namelijk geen regels als het op jouw interieur aankomt. Combineer industriële, leren stoelen met moderne kunststof stoelen, en geef zo jouw eethoek een unieke uitstraling. Je kan kiezen voor dezelfde stoelen in verschillende kleuren of voor dezelfde kleuren en verschillende stoelen. Hou je van een gezellig en druk interieur? Kies dan allemaal verschillende stoelen.

Zoek je nieuwe stoelen uit!

Ben je benieuwd naar het aanbod eetkamerstoelen van Sfeer.nl? Ga dan naar de website en zoek jouw nieuwe stoelen uit! Vind je het lastig om een keuze te maken, dan kan je je laten adviseren. Neem contact op met de klanten service, zij helpen je graag!

Personnel