How to: Je outfit completeren!

Geen enkele stijl is zo bijzonder of uniek als de jouwe. Wees trots op jouw uitstraling en laat dat zien! Kies voor verschillende manieren om de puntjes op de i te zetten.

Mocht je dat nodig vinden, uiteraard. Wellicht heeft jouw kleding en jouw figuur niet heel veel nodig om te stralen. Of is minimalisme iets dat jij graag uitdraagt. Kan natuurlijk. Moet je helemaal zelf bepalen. Jouw stijl is wat jij zegt dat het is, toch?

Maar alsnog kan het zo zijn dat je het gevoel hebt dat er iets mist. Of in ieder geval dat het beter kan. Hoe dan precies? Daar zul je zelf achter moeten komen. Wij zijn wij immers om jouw stijl te gaan bepalen?

Natuurlijk kunnen we wel enkele suggesties doen. Die vind je dan ook hieronder.

Make-up

Met de juiste middelen weet jij de perfecte nadruk te leggen op de delen van je gezicht die voor jou het meest interessant zijn. Of onvolkomenheden te verbergen, uiteraard. Geef je huid een ietwat andere tint, de focus aan je ogen of je lippen een uitgesproken kleur. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met make-up. Sterker nog, je kunt jezelf een enorme metamorfose ermee geven zonder plastische chirurgie! Let alleen wel op dat je jezelf blijft. Ook qua uiterlijk, dus!

Sieraden

Je hoeft echt geen portemonnee te hebben die zo diep is als de handtas van Mary Poppins om er perfect uit te zien. Dat geldt zelfs wanneer je van plan bent om je stijl aan te vullen met behulp van specifieke sieraden, aangezien die in zo’n beetje iedere prijsklasse verkrijgbaar zijn! Een prachtige gouden ketting om je hals, een zilveren ring om je vinger, hangers en oorbellen met een heel persoonlijk verhaal, piercings, zakhorloges… alles is mogelijk! Zolang de glimmer(s) van jouw keuze maar past of passen bij de persoon die jij vandaag aan de wereld wilt laten zien. Want morgen ben je misschien wel weer heel iemand anders.

DIY

Waarom zou jij je moeten laten beperken tot wat er op de markt te vinden is? In plaats daarvan kun je ook helemaal zelf aan de slag gaan om jouw looks helemaal je eigen te maken! Dat betekent dat je de schaar zet in kledingstukken of ze op een bepaalde manier aanpassen zodat ze beter samengaan met jouw stijl. Bouw je hele tenue op vanaf de grond of naai kekke stofjes vast aan broeken, truien, shirts, vesten, rokken, jurken en jasjes die wel een update kunnen gebruiken. Precies zoals men dat deed in de hoogtijdagen van de punk! Maar dan geheel volgens jouw eigen maatstaven

Personnel