Houten jaloezieën zijn echte sfeermakers

Ze passen namelijk in echt elk interieur dat je maar kunt bedenken. Wil je een echte vintage uitstraling of ga je liever voor strak en modern of toch klassiek, landelijk of stoer. Het zijn sfeermakers met een geheel eigen karakter die niet alleen de rol van raamdecoratie vervullen. Ze zijn een echte aanvulling op jouw eigen stijl van wonen. Houten jaloezieën zorgen voor een luxe uitstraling en vormen een blikvanger binnen jouw woondroom.

Verschillende kleuren

Houten jaloezieën worden in verschillende kleuren aangeboden. Van een lichte houtkleur tot bruinrood, cognac of zelfs diep donkerbruin. Ook is er keuze uit bijvoorbeeld verschillende tinten grijs, wit, vergrijsd, taupe, zand of zwart. Dat is de kracht van houten jaloezieën. Door het gebruik van de verschillende kleuren zijn ze trendy en klassiek of tijdloos. Je kunt ook spelen met de bandbreedtes. Bredere banden ogen wat robuuster dan dunnere banden en weet je niet zeker welke kleur de mooiste sfeer brengt in jouw interieur, doe dan je voordeel met de kleurstalen.

Bestel op maat

Omdat houten jaloezieën op maat te bestellen zijn hoef je zelf niet te klussen als je dat liever niet doet. In veel gevallen kun je de houten jaloezieën zelfs laten inmeten. Ze worden dan afgeleverd volgens jouw voorkeuren en passen perfect. Maar ga je toch voor het standaard aanbod en wil je de jaloezieën zelf op maat maken, dan heb je daar tegenwoordig alleen eenvoudig gereedschap voor nodig. Houten jaloezieën zijn er voor iedereen.

Mooi gefilterd licht

Door slim gebruik van de lamellen te maken kun je de lichtinval in huis tot in detail regelen. Wil je graag al het licht binnen, dan heb je liever even geen raambekleding. Je trekt in dat geval de jaloezie op. Is het licht te fel en wil je graag wat meer rust in huis, dan laat je de jaloezie zakken maar wel met de lamellen open gedraaid. Er ontstaat dan mooi gefilterd licht met een zachte gelijkmatige uitstraling. Door de lamellen gedeeltelijk open of dicht te draaien kun je met het licht spelen en zo de sfeer in huis bepalen. In de avond wanneer de jaloezieën dicht gedraaid zijn weet je zeker dat er niemand naar binnen kan kijken, dat geeft een fijn idee van totale privacy. Het gevoel van comfort wordt dan nog eens extra benadrukt. Houten jaloezieën zijn echte sfeermakers.

Diverse voordelen

Houten jaloezieën zijn niet alleen mooi, er zijn ook praktische voordelen. Zo hebben de jaloezieën een goede isolerende werking. Ze vullen een volledig kozijn en wanneer de jaloezieën gesloten zijn overlappen de lamellen elkaar een beetje. Daardoor is er geen ruimte voor de kou van buitenaf in de winter, of de warmte in de zomer. Ook is het schoonmaken een snel en makkelijk klusje. De lamellen worden dicht gedraaid en je neemt het volledige oppervlak met een droge of iets vochtige doek af.

Eigenlijk is het zo dat houten jaloezieën een mooi antwoord zijn op de vraag: wat past het beste bij mijn woonwensen. Het natuurlijke materiaal in combinatie met de karakteristieke uitstraling van het product, aangepast aan jouw specifieke wensen creëren een echte sfeermaker. Individualiteit, comfort en luxe komen hierin samen.

Personnel