Een fotoboek maken van je vriendinnenvakantie

Als je net een heerlijk weekend weg bent geweest met je vriendinnen, dan is de kans groot dat je veel leuke kiekjes hebt gemaakt. Misschien zijn jullie zelfs nog langer op vakantie geweest en stromen jullie telefoons over van de leuke foto’s. Vaak blijven deze foto’s bij iedereen op de telefoon staan waarna ze langzaam worden vergeten. Eigenlijk is dit ontzettend zonde. Deze leuke herinneringen moeten worden gekoesterd. Door er regelmatig samen naar te kijken zal je blijven onthouden hoe gezellig het was. Ga daarom met je vriendinnen samenzitten en ga een fotoboek maken van jullie vriendinnen vakantie!

Online fotoboek maken

Een hele makkelijke manier om een fotoboek te maken is online. Jullie kunnen de foto’s naar elkaar doorsturen. Omdat alles al digitaal is is dit een makkelijke manier om een leuk fotoboek samen te stellen. Je kunt foto’s rangschikken zoals jullie dat willen. Als iets toch niet helemaal bevalt dan kun je de foto’s nog makkelijk wisselen. Je kunt vaak zelfs een tekst bij de foto erbij typen waardoor jullie een klein verhaaltje kunnen delen. Een fotoboek maken was nog nooit zo makkelijk! Is het fotoboek af? Dan kun je voor iedereen een exemplaar bestellen waardoor jullie allemaal een mooie identieke herinnering hebben aan jullie vriendinnenvakantie. Het voordeel hieraan is dat je zeker weet dat het fotoboek van hoge kwaliteit zal zijn. De drukkwaliteit en de stevigheid van een fotoboek is vaak erg goed. Je betaalt voor het gemak ban het fotoboek maken en de kwaliteit van het fotoboek dat je krijgt.

Zelf een fotoboek maken

Als je niet zo bent van de online manier, dan kun je natuurlijk ook gezellig zelf foto’s gaan plakken. Zo kan iedereen een fotoboek uitzoeken wat ze zelf leuk vinden. Iedereen kan alle foto’s meermaals uitprinten. Wat leuke stickers en gekleurde stiften erbij en de pret kan beginnen. Het leuke hieraan is dat je uiteindelijk allemaal verschillende fotoboeken krijgt. Iedereen kan een leuke boodschap in het fotoboek achterlaten. Het wordt hierdoor allemaal nog persoonlijker. Het nadeel hieraan is dat er minder ruimte is voor foutjes. Je kunt niet zomaar een opgeplakte foto uit het fotoboek halen en ergens anders plakken. Ook kan het zijn dat de foto’s niet altijd even duidelijk zijn omdat ze zijn geprint met een thuisprinter. Je kunt natuurlijk zelf ook fotopapier gebruiken. Maar ook dit wordt erg prijzig. Het is dus niet altijd per se zo dat een zelfgemaakt fotoboek goedkoper is dan online een fotoboek maken. Maar het zorgt wel voor een extra gezellige avond.

Personnel