Dit zijn de modeaccessoire trends van deze lente

De lente staat weer bijna voor de deur. Kan je ook niet wachten? Elk seizoen zijn er weer nieuwe trends op het gebied van modeaccessoires. Accessoires maken je outfit net wat leuker, toch? In het voorjaar en de zomer van 2019 gaan we terug naar vroeger. Oorbellen, armbanden en tassen die een aantal jaren geleden helemaal hip waren, komen weer helemaal terug in het modebeeld van nu. Ben jij een echte trendsetter? Of gewoon benieuwd naar de nieuwste trends? Lees snel verder en maak je outfit komende lente helemaal af.

Lange oorbellen

Oorbellen heb je nooit genoeg. Elk seizoen dragen we weer iets anders in onze oren. Zo zag je in het voorjaar van 2019 iedereen met grote ringen rondlopen. Dit jaar gaan we de lengte in, lange oorbellen zijn namelijk nog nooit zo hip geweest. En met lang wordt echt lang bedoeld, het liefst tot aan je schouders. Ze mogen kleurrijk zijn, maar gewoon zilver of goud kan ook. Draag je haar eens in een staart of een knot en combineer dit met een paar lange oorbellen. Dit geeft je een stoere, maar ook elegante uitstraling. Lange oorbellen kun je in verschillende materialen verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan een paar met veren, wat ook helemaal in is. Daarnaast zijn handgemaakte Swarovski sieraden ook prachtig.

Leuke hoeden

Deze trend ken je misschien al. Vorige zomer zagen we steeds meer mensen met een zomerhoed rondlopen en deze lente zet deze leuke trend door. Dit voorjaar zijn de oversized hoeden hip en dan hebben we het met name over de regenhoed. Je houdt ervan of je haat het, maar wij vinden het in ieder geval een leuke trend. Je ziet de hoeden in alle soorten en maten terugkomen. Van een grote zwarte hoed tot een klein hoedje met een leuke print. Deze leuke modeaccessoire kun je bij verschillende outfit combineren en is echt een toevoeging.

Draag twee tassen

Oorbellen hebben we nooit genoeg, maar tassen ook zeker niet. Kun je niet kiezen uit twee lievelingstassen? Draag ze dan allebei! Designers van Chanel en Gucci vinden dat je dit seizoen prima twee tassen met elkaar kunt dragen. Combineer twee mooie tassen in dezelfde kleur met elkaar of match een rugzak met een handtas. Daarnaast kun je ook twee dezelfde tassen met een ander formaat met elkaar dragen, dan zit je altijd goed. Niks is te gek deze lente en aan opbergruimte heb je zeker geen gebrek.

Personnel